Mano Gargždai



Nebrangūs biuro baldai ir dizaino sprendimai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay.com nuotr. Asociatyvi Pixabay.com nuotr.

Dažniausiai didžiausia problema įrenginėjant naują biurą yra labai ribotas biudžetas. Dar tik besikuriančių įmonių įkūrėjai visas išlaidas turi padengti savo lėšomis. O kadangi tikslas yra pasiekti pelną, pradžios išlaidas siekiama palaikyti kuo mažesnes. Kokie biuro baldai ir dizaino sprendimai geriausiai tinka naujam biurui dabar ir išsiaiškinsime.

 

Svarbiausi biuro baldai – kėdės

Biure reikalingų baldų įvairovė nėra didelė – kėdės, stalai ir spintelės. Žinoma, poilsio zonoje reikia ir daugiau skirtingų baldų, tačiau, kadangi šįkart vienas pagrindinių prioritetų yra biudžetas, susitelkime į svarbiausius baldus.

Nešvaistykite pinigų iškart pirkdami brangius baldus. Spintelės neturi būti ypatingos ar prabangios, o stalai tiesiog turi būti tinkamo aukščio (apie 65–70 cm). Vis dėlto, kėdės biure yra labai svarbios. Jos turi būti ergonomiškos, t. y., reguliuojamos ir patogios. Neskubėkite rinktis kuo prabangesnės kėdės – geriausias pasirinkimas yra tekstilinė, visapusiškai reguliuojama kėdė – jos nėra labai brangios, tačiau puikiai tinka sėdimam darbui.

 

Atviras išdėstymas

Daugybę metų visame pasaulyje biurai būdavo ir tebėra atviri, todėl biurui pakanka vienos didelės patalpos, kurioje sustatysite stalus, kėdes ir spinteles.

Pagrindinis prioritetas planuojant biuro erdvę turėtų būti asmeninė darbuotojų erdvė. Žmonės biure kiekvieną darbo dieną sėdės po 8–10 valandų, todėl svarbu užtikrinti tai, kad jie vienas kito neerzintų, ypatingai atviro išdėstymo biure – tai yra vienas iš pagrindinių atviro dizaino trūkumų. Jeigu stalus vis tiek teks statyti vienas šalia kito, tada galite pasirūpinti „privatumo skydu“. Tai yra dirbtinės sienelės, kuriomis galite atskirti darbuotojus ir suteikti jiems privatumo.

 

Minimalistinė estetika

Šiais laikais minimalistinis dizainas populiarus visur – nuo telefonų ir automobilių, iki namų ir biuro patalpų. O turint omeny tai, kad minimalistiniam dizainui nereikia didelių investicijų – tai tampa kone pats geriausias sprendimas pradedantiems!

Pasirūpinkite, kad biure būtų erdvu, tvarkinga, ant sienų būtų labai ribotas kiekis dekoracijų, o baldai būtų minimalistiniai ir įsitikinsite, kaip greitai ir pigiai galite įsirengti modernias biuro patalpas.

 

     Shutterstock.com nuotr.

 

Individualios detalės

Biurui tikrai nepakenks šiek tiek individualių dekoracijų, kaip pagrindinė siena, papuošta didžiuliu įmonės logotipo lipduku arba su įmonės veikla susijęs piešinys ant konferencijų kambario sienos. Kviečiame apsilankyti internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt ir pamatyti, kokie siūlomi biuro baldai labiausiai tinka jums.

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 343 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,