Mano Gargždai



Saugiausia Klaipėdos rajone – Endriejavo mokykla

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Aplink „Minijos“ progimnaziją praėjusiais metais užregistruotas 21 smurto atvejis. Redakcijos archyvo nuotr. Aplink „Minijos“ progimnaziją praėjusiais metais užregistruotas 21 smurto atvejis. Redakcijos archyvo nuotr.

Išnagrinėjus portalo www.kurgyvenu.lt renkamus atviruosius duomenis iš oficialių valstybės bei savivaldybių institucijų, nustatyta, kad Klaipėdos rajono Endriejavo vidurinė mokykla viena iš saugiausių Lietuvos mokyklų.

 

Remiantis 2013 m. duomenimis, 500 m. spinduliu aplink mokyklos pastatą oficialiai neužregistruota nei fizinio smurto atvejų, nei plėšimų. Mokyklai įteiktas apie jos saugumą liudijantis sertifikatas.

Saugiausia mokykla Gargžduose – „Kranto“ pagrindinė mokykla. 500 metrų spinduliu aplink mokyklą buvo užregistruoti tik 4 fizinio smurto atvejai, po 1 vagystės iš gyvenamųjų patalpų, automobilių vagystės ir vagystės iš automobilių atvejį.

Aplink Gargždų „Vaivorykštės“ gimnaziją – 14 smurto atvejų, 3 plėšimai, 6 vagystės iš gyvenamųjų patalpų ir 3 automobilių vagystės.

Aplink „Minijos“ progimnaziją buvo nustatytas 21 fizinio smurto atvejis, 4 plėšimai, 7 vagystės iš gyvenamųjų patalpų, 4 automobilių vagystės.

Gana saugi aplinka supa ir Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos moksleivius. Čia užregistruota tik po 1 fizinio smurto ir vagystės iš gyvenamųjų patalpų atvejį.

Aplink Priekulės Ievos Simonaitytės gimnaziją nustatyti 4 smurto atvejai ir 1 vagystės iš gyvenamųjų patalpų atvejis.

 

Sužinoti, ar saugioje aplinkoje gyvenate, dirbate arba mokotės, galite čia.

 

1 komentaras

  • Tik įdomu, kodėl iliustravote straipsnį nelabai saugios „Minijos“ progimnazijos nuotrauka?

    Pranešti Saulė Penktadienis, 2014 kovo 21 14:39 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 432 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,