Mano Gargždai



Slaptos kodų lenktynės Veiviržėnuose sutraukė būrį dalyvių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Renginys sutraukė apie 100 dalyvių. Veiviržėnų kultūros centro nuotr. Renginys sutraukė apie 100 dalyvių. Veiviržėnų kultūros centro nuotr.

Veiviržėnuose prieš savaitę vyko didelio susidomėjimo sulaukusios orientacinės varžybos automobiliais – slaptų kodų lenktynės. Žaidimo dalyviai turėjo spręsti įvairias užduotis tam, kad gautų koordinates vietos, kurioje slėpėsi kita loginė užduotis.

 

Renginyje dalyvavo net 16 komandų, apie 100 žmonių. Nugalėjo dvi komandos iš Veiviržėnų miestelio ir viena komanda iš Klaipėdos (2-a vieta).

Veiviržėnų kultūros centro Meno skyriaus vedėja Neringa Žemgulienė pasakojo, kad užduotys buvo labai įvairios, susijusios su Veiviržėnų miesteliu.

Veiviržėnų kultūros centras dėkojo Tomui Žemguliui už slaptų kodų lenktynių atsiradimą Veiviržėnuose ir renginių įvairovės didinimą miestelyje. Taip pat dėkota Klaipėdos rajono amatų centrui už bandelių kepimo edukaciją.

„Geros emocijos, šypsenos veiduose leido padaryti išvadą, kad slaptos kodų lenktynės Veiviržėnuose pavyko puikiai“, – atviravo Kultūros centro atstovė, pridūrusi, kad analogiškos varžybos dar tikrai bus organizuojamos.

 

Veiviržėnų kultūros centro nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 120 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,