Mano Gargždai



Sūpynė su vaizdu į jūrą patyrė vandalų išpuolį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Štai taip dar prieš kelias dienas prie Olando kepurės atrodė nesuniokota supynė. Vakar „Vakarų ekspreso“ žurnalistams nuvykus į šią vietą pavyko užfiksuoti tik vėjo draiskomas virves. Pauliaus Matulevičiaus/ve.lt nuotr. Štai taip dar prieš kelias dienas prie Olando kepurės atrodė nesuniokota supynė. Vakar „Vakarų ekspreso“ žurnalistams nuvykus į šią vietą pavyko užfiksuoti tik vėjo draiskomas virves. Pauliaus Matulevičiaus/ve.lt nuotr.

Karklėje, šalia Olando Kepurės, klaipėdiečiams ir miesto svečiams traukus centru tapusi supynė su vaizdu į jūrą suniokota – ant medžių tabaluoja tik vėjo draikomos virvės. Spėjama, kad čia pasidarbavo vandalai.

 

„Tegul tokiems parazitams nudžiūsta rankos“, „Tokiems niekšams reikia nukapoti pirštus“, „Kaip galima niokoti tokį gražų gamtos kampelį“, – tokios ir panašios frazės, išgirdus šią nemalonią naujieną, mirga socialiniuose tinkluose.

Šią vietą buvo pamėgę ne tik vaikai, bet ir gražių nuotraukų mėgėjai. Vaizdai, kaip vieni ar kiti klaipėdiečiai supasi ant minėtos supynės ir grožisi įspūdingo grožio saulėlydžiais, interneto platybėse – apstu. Visgi, tikimasi, kad atsiras geradarių, kurie atveš naują tvirtą virvę ir atnaujins šią supynę.

Kiek tolėliau už Olando Kepurės yra dar viena supynė, tačiau ji pakabinta gana aukštai, tad vienam pačiam ant jos užlipti, ypač vaikams, nėra galimybių.

Dažnai galima išvysti vaizdelį, kaip vaikinai vargsta, kad ant aukštos supynės užkeltų savo merginas. Fotosesijų mėgėjai itin mėgsta čia pasifotografuoti.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 205 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,