Mano Gargždai



Keičiasi priemiestinių autobusų grafikai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Klaipėdos keleivinis transportas informuoja, kad nuo rugsėjo 1 d. grąžino rudens sezono autobusų maršrutus bei tvarkaraščius. Bus rečiau vežama prie jūros, dažniau – darbo ir mokymosi maršrutais.

 

Klaipėdos rajono gyventojams aktualūs šie pokyčiai:

7 maršrutas – darbo dienomis pridedami du važiavimai ~13 ir ~20 valandomis. Kitų reisų laikas nežymiai tikslinamas dėl geresnės jungties su 14 maršrutu.

11A/11B/29 maršrutų paketas – 29-ame pridedamas vienas ratas 15 val. į Agluonėnus. Tuo pat metu tikslinamas 11A ir 11B reisų laikas dėl geresnio koordinavimo.

14 maršrutas – dažninami reisai darbo dienomis.

21A maršrutas – grąžinama trasa į Jakus per Tilžės gatvę (jeigu nekils nesklandumų rangovams įjungti šviesoforus ir paleisti eismą visomis kryptimis šioje sankryžoje).

24 maršrutas – visomis dienomis mažinamas reisų skaičius.

25/26 maršrutuose – darbo dienomis į paketą pridedamas vienas autobusas, abiejuose maršrutuose šiek tiek didės reisų. Savaitgaliais dažnis nesikeis.

41 maršrutas – reisuose į Klaipėdą per centrinę miesto dalį grąžinama trasa Tilžės, Sausio 15-osios gatvėmis (jeigu nekils nesklandumų rangovams įjungti šviesoforus ir paleisti eismą visomis kryptimis sankryžoje).

Naujuosius tvarkaraščius galima rast http://www.stops.lt/klaipeda/, taip pat programėlėje Trafi.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 580 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,