Mano Gargždai



U-16 turnyre - gargždiškių triumfas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
 Gargžduose vykusiame šešiolikmečių turnyre niekas neprilygo „Bangos“ komandai. M.Mizaraitės nuotr. Gargžduose vykusiame šešiolikmečių turnyre niekas neprilygo „Bangos“ komandai. M.Mizaraitės nuotr.

Balandžio 5-6 dienomis Gargžduose vykusiame šešiolikmečių turnyre niekas neprilygo „Bangos“ komandai.

Antrame „Banga Cup“ serijos turnyre varžėsi 8 ekipos iš Lietuvos, Latvijos bei Rusijos. A grupėje visas tris pergales iškovojo bei vietą finale užsitikrino „Bangos“ komanda, antroje vietoje liko metais jaunesni klaipėdiečiai, trečia vieta tenkinosi svečiai iš Kaliningrado, o turnyrinės lentelės apačioje liko Akmenės SC atstovai. B grupėje galutinė komandų rikiuotė sprendėsi paskutinėse rungtynėse tarp Klaipėdos FM ir FK Liepaja/LSSS U-16. Svečiai iš Latvijos paskutinėmis rungtynių minutėmis baudos smūgiu beveik iš vidurio aikštės išplėšė pergalę ir iškovojo teisę kovoti dėl aukso medalių, o pralaimėję uostamiesčio futbolininkai liko ketvirti, į priekį užleisdami Kaliningrado ir Šilutės komandas.

Rungtynėse dėl 3 vietos tarp Klaipėdos FM-99 ir FK „Šilutė“ per pagrindinį rungtynių laiką pavojingų progų nebuvo sukurta, o nugalėtojas paaiškėjo tik po ilgos 11 metrų baudinių serijos, kurioje tiksliau smūgiavo šilutiškiai. Finaliniame susitikime visas rungtynes dominavę aikštės šeimininkai niekaip negalėjo realizuoti sukurtų progų. Iki rungtynių pabaigos likus žaisti 6 minutes po keitimo aikštėje pasirodęs Š.Skulskis praėjo dešiniuoju kraštu ir kamuolį perdavė I.Dačkauskiui, kuris kulnu įmušė pergalingą įvartį.

Turnyro nugalėtojais tapo: M.Šoblinskas, E.Magdušauskas, E.Klapatauskas, A.Gelžinis, M.Lukas, A.Končius, V.Račkauskas, L.Gedmintas, T.Vištartas, P.Lotužys, R.Raštutis, J.Šimkus, E.Anulis, J.Skuodas, Š.Skulskis, I.Dačkauskis ir treneris V.Liutikas.

Galutinė komandų rikiuotė:

1. Gargždų „Banga“

2. FK Liepaja/LSSS U-16

3. FK „Šilutė“

4. Klaipėdos FM-99

5. Kaliningrado Junost-1

6. Kaliningrado Junost-2

7. Akmenės SC

8. Klaipėdos FM

Geriausias turnyro vartininkas: Mantas Šoblinskas (Gargždų „Banga“)

Geriausias turnyro gynėjas: Robertas Šimaitis (FK „Šilutė“)

Geriausias turnyro saugas: Rainers Kleinbergs (FK Liepaja/LSSS U-16)

Geriausias turnyro puolėjas: Regimantas Raštutis (Gargždų „Banga“)

 

M.Mizaraitės nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 699 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,