Mano Gargždai



Natūralūs produktai imuniteto stiprinimui – parduotuvėje „TIKRA“ Gargžduose

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Parduotuvėje „TIKRA“ Gargžduose rasite natūralius imuniteto stiprinimui skirtus produktus. Įmonės nuotr. Parduotuvėje „TIKRA“ Gargžduose rasite natūralius imuniteto stiprinimui skirtus produktus. Įmonės nuotr.

Šiandien, šalyje sparčiai plintant COVID-19 virusui, imuniteto stiprinimo klausimas kiekvienam tampa kaip niekad aktualus. Gargžduose, prekybos centre „Maxima XX“, duris neseniai atvėrusi natūralaus maisto krautuvėlė „TIKRA“ siūlo išskirtinius pačių gaminamus produktus, kurie puikiai tinka peršalimo, virusinių ligų prevencijai.

 

Krautuvėlė „TIKRA“ – išskirtinė

„Mūsų lentynose galima rasti išskirtinių natūralių produktų, kuriuos gaminame konsultuojantis su sveikos gyvensenos šalininkais, dietologais, technologais. Naują produktą pirmiausia bandome patys, duodame išbandyti savo komandai, o tada pasitvirtiname ir paleidžiame į prekybą“, – sako įmonės vadovas ir įkūrėjas Donatas Dirgėlas, atskleidęs, kad prasidėjus koronaviruso pandemijai, visose jo parduotuvėse, taip pat ir įsikūrusioje Gargžduose, stebimas aktyvesnis imuniteto stiprinimui skirtų prekių pirkimas.

Populiariausi produktai, kurios mielai renkasi pirkėjai – „Imunitetas“, skaidulų mišiniai „Šluota“ bei šaltalankių ir kanapių aliejus.

„Mūsų krautuvėlė išsiskiria maistu, orientuotu į kokybę. Jis be pridėtinių konservantų ir panašiai, kad būtų naudingas sveikatai. Maistas yra vaistas. Klientai pas mus grįžta, nes jaučia produktų naudą – ir skanu, ir sveikatai naudinga“, – parduotuvės išskirtinumą pristato „TIKRA“ įkūrėjas.

Pats D. Dirgėlas sako vartojantis visus produktus – ir „Imunitetą“, ir aliejus: „Įdomus naujas kūrinys yra kanapių ir moliūgų aliejus, taip pat prekiaujame ir išskirtiniu produktu, kurio Lietuvoje daugiau nėra kur nusipirkti – šaltalankių ir kanapių aliejumi. Pats esu išbandęs visus produktus, pakeitęs vaistus maistu – su teisinga mityba išsigydžiau daugumą ligų – ir stuburo, ir skrandžio bėdas.“

 

Imuniteto stiprinimui parduotuvėje „TIKRA“ rasite:

Natūralus šviežiai spaustas aliejus iš šaltalankių ir kanapių

Tai maistas ir vaistas viename. Šis aliejus – koncentruotas vitaminų, antioksidantų ir kitų naudingų medžiagų šaltinis. Ypač padeda prieš uždegiminius procesus, stiprina organizmą, didina atsparumą infekcijoms ir virusams. Jį galima vartoti gaminant maistą, taip pat galima naudoti kaip profilaktikos priemonę, kasryt išgeriant po valgomąjį šaukštą nevalgius.

 

Produktas „Imunitetas“

Tai visiškai natūrali, pirkėjų pamėgta priemonė, kurios sudėtyje – 100 proc. natūralus vitaminas C ir imbieras. Imuniteto mišinio reguliarus vartojimas stiprinama imunitetą, suteikia energijos, gerina kraujotaką, aprūpina organizmą būtinu deguonimi, vitaminais ir mineralais, lengvina peršalimo simptomus, sumažina galvos ir raumenų skausmus, mažina insulto riziką, gerina medžiagų apykaitą, normalizuoja virškinimą.

 

Natūralūs eteriniai aliejai

Tai puiki natūrali dezinfekcinė priemonė. Eteriniai aliejai naikina bakterijas, grynina ir gaivina orą, gerina bendrą savijautą. „TIKRA“ siūlo įvairių natūralių kvapų – arbatmedžio, pušų, šaltmėtės, citrinos ir kt. Maišant kvapus tarpusavyje, galite išgauti nepakartojamą nuosavą namų kvapą.

 

Skaidulų mišiniai „Šluota“ ir „Ryto energija“

Sveikas organizmas prasideda nuo sveikos virškinimo sistemos. Kasdienis skaidulų vartojimas normalizuoja medžiagų apykaitą, skatina virškinimą, valo žarnyną, padeda geriau pasisavinti maistines medžiagas, gerina bendrą organizmo savijautą.

 

Prekes įsigyti galite parduotuvėje „TIKRA“, PC „Maxima“, Klaipėdos g. 37, Gargždai, taip pat ir internetu www.viskastikra.lt

 

Reklama

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 433 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,