Mano Gargždai



Kaip atrodys Gargždų kultūros centras po renovacijos?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų kultūros centro vizualizacijos. Gargždų kultūros centro vizualizacijos.

Šįryt Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas feisbuko paskyroje pasidalino vizualizacijomis, kaip atrodys Gargždų kultūros centras po renovacijos. „Modernus, šiuolaikiškas ir svarbiausia patogus lankytojams“, – rašo meras.Jis nurodė, kad šiuo metu baigiamas rengti techninis projektas, jis bus atiduotas ekspertizei. Po jos – statybų leidimas ir rangovo paieškos, kuris visa tai įgyvendins.

 

„Pastato fasadas pasipuoš spalvomis ir meniniais akcentais. Ateityje numatyta įrengti didelę terasą, ji bus tarsi dar viena scena renginiams.

Kultūros centro laukia ir ne vienas interjero pokytis. Keičiasi rūbinės prieigos, į kitą vietą persikelia kasa, numatytas dar vienas pagrindinis įėjimas į koncertų salę. Joje – 400 vietų, o kad žiūrovams būtų patogiau stebėti renginius, didėja salės amfiteatro aukštingumas.

Iš salės išsikelia garso ir šviesos operatorių vieta, keičiama scenos danga, grindys, kėdės, įranga ir akustinė sistema.

Centro vestibiulis taps šviesia ir jaukia parodų bei repeticijų sale. Padidės konferencijų salės erdvės, jos bus naudojamos ne tik repeticijoms, bet ir seminarams, posėdžiams.

Antrame aukšte numatyta erdvė tėvams su vaikais, atsiras patalpa vaikų žaidimams.

Tad kultūros centras pasikeis iš esmės ir Gargždų centre turėsime inovatyvią, jaukią ir lankytojus traukiančią kultūros šventovę“, – būsimus pokyčius Gargždų kultūros centre aprašo meras.

 

Gargždų kultūros centro modernizacijai 2021–2023 metų Strateginiame veiklos plane šiemet numatyta 260 tūkst. eurų (iš jų 200 tūkst. VIP lėšos), 2022-aisiais – 1,16 mln. eurų (iš jų – 757 tūkst. VIP), 2023-aisiais – dar 450 tūkst. eurų (150 tūkst. VIP).

 

Gargždų kultūros centras – mero pasidalintose vizualizacijose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 404 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,