Mano Gargždai



Eismo įvykį rajone sukėlė neblaivus, teisės vairuoti neturintis vyras

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Policijos departamento nuotr. Asociatyvi Policijos departamento nuotr.

Kovo 8 d. 17.41 val. gautas pranešimas, kad Klaipėdos r., Lelių k., susidūrė autobusiukas „Volkswagen Transporter“ ir automobilis „Opel“.

 

Iš šalutinio kelio išvažiuodamas automobilis „Volkswagen Transporter“ (be valstybinio numerio ženklų) susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu „Opel Astra“.

Sužeistas „Opel“ 49 metų vairuotojas pristatytas į ligoninę. „Volkswagen“ vairavo neblaivus (2,25 promilės girtumas), neturintis teisės vairuoti 43 metų vyras, jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pradėtas tyrimas pagal LR BK 281 straipsnį (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena svarbų Kelių eismo taisyklių reikalavimą: vairuoti transporto priemonę leidžiama asmenims, turintiems teisę vairuoti, esant blaiviems, neapsvaigusiems nuo psichiką veikiančių medžiagų.

Alkoholio vartojimas ir dalyvavimas viešajame eisme – nesuderinami dalykai. Supraskime, kad vienas neatsakingas poelgis gali sukelti tragiškus padarinius.

Būkime pilietiški ir neleiskime, kad transporto priemonę vairuotų neblaivus asmuo. Apie tokius atvejus ar, įtariama, kitus šiurkščius Kelių eismo taisyklių pažeidimus nedelsdami informuokime skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 343 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,