Mano Gargždai



Pasiskiepijusiems rajono senjorams – kvietimai į Ventės rago ornitologinę stotį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
© DELFI / Rinatas Chairulinas © DELFI / Rinatas Chairulinas

Balandžio 13–gegužės 1 dienomis, nuo COVID-19 viruso pasiskiepiję Klaipėdos rajono ir Šilutės rajono senjorai gali nemokamai lankytis Ventės rago ornitologinėje stotyje.

 

Pasiskiepiję Kauno miesto ir rajono senjorai dovanų gaus kvietimą apsilankyti Lietuvos zoologijos sode arba Kauno Tado Ivanausko zoologijos muziejuje. Tomis pačiomis dienomis Respublikinis Vaclovo Into akmenų muziejus kvies nemokamai apsilankyti pasiskiepijusius Skuodo r., Mažeikių r., Kretingos r., Plungės r. senjorus.

„Neabejojame, kad skiepijimasis yra svarbus procesas visuomenės saugumo užtikrinimui. Norime paraginti senjorus tai padaryti ir greičiau grįžti į įprastą gyvenimą be suvaržymų. Manome, kad pasiskiepijusiems, savo fizine sveikata pasirūpinusiems senjorams, ne mažiau svarbu pagerinti ir emocinę sveikatą“, – apie pasiūlymo teikiamą naudą kalbėjo visų trijų įstaigų direktoriai.

Kvietimus, kur nori nemokamai apsilankyti pasiskiepiję senjorai, gali išsirinkti pirmojo skiepo metu, skiepijimosi įstaigose. Kvietimai Kaune ir Kauno r. dalinami nuo balandžio 13 dienos iki gegužės 1 dienos. Skuodo, Mažeikių, Kretingos, Plungės, Šilutės ir Klaipėdos rajonuose nuo balandžio 14 d. iki gegužės 1 d.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 36 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,