Mano Gargždai



Vyko LSD „Žalgiris“ zoninės varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

Savaitgalį Gargžduose vyko  Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ 2014 m. vasaros sporto žaidynių futbolo ir krepšinio zoninės varžybos.

 

Šeštadienį vyko futbolo varžybos, kuriose dalyvavo 5 komandos iš Skuodo, Radviliškio, Kretingos, Akmenės ir Klaipėdos rajono. Komandos žaidė vieno rato sistema, 2 kėlinius po 15 minučių. Kadangi tik viena komanda iš grupės galėjo patekti į  finalines varžybas, kurios vyks Palangoje, tai kiekvienos varžybos buvo labai svarbios. Varžybų metu žaidėjams teko labai didelis krūvis, nes komandoms teko žaisti tris, o kai kurioms ir keturis susitikimus iš eilės. Komandos iš viso sužaidė 10 varžybų, po kurių ir paaiškėjo jų vieta turnyrinėje lentelėje.

V-ąją vietą užėmė Skuodo komanda, ketvirtas liko Radviliškis, trečia vieta atiteko Kretingai, garbingą antrąją vietą iškovojo Akmenė ir nugalėtojais tapo nė vienų varžybų nepralaimėjusi Klaipėdos rajono komanda. Laimėję pirmąją vietą mūsų futbolininkai iškovojo teisę žaisti finalinėse varžybose, kurios vyks gegužės 30 - birželio 1 dienomis Palangoje.

Sekmadienį dėl kelialapio į finalines varžybas kovojo ir krepšinio komandos. Deja, Klaipėdos rajono krepšininkams nepavyko pakartoti futbolininkų pasiekto rezultato. Nugalėję Skuodą, bet pralaimėję Šilališkiams, mūsų krepšininkai liko antri ir nepateko į finalines varžybas. Zoninių krepšinio varžybų nugalėtojais tapo Šilalės krepšinio komanda.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 397 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,