Mano Gargždai



Pavasaris džiugina darbais ir rezultatais

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sendvario seniūnijos nuotrauka. Sendvario seniūnijos nuotrauka.

Pirmieji kalendorinio pavasario mėnesiai Sendvario seniūnijoje buvo neeiliniai − darbingi ir produktyvūs. Šylantis oras, aukštai šviečianti saulutė visus kvieste kvietė laiką praleisti gamtoje, tvarkytis, bendrauti, nes visiems gera mėgautis gamtos teikiamais malonumais ten, kur tvarkinga ir švaru.

 

Visuotinėje akcijoje „Darom 2014“ Sendvario seniūnijos viešosiose erdvėse buvo surinkta kalnai šiukšlių − tai mūsų gyventojų, seniūnaičių, bendruomenių nuopelnas. Išvalytos Jakų, Kelmiškės I dvaro parkų bei Eketės piliakalnio teritorijos, Ginduliuose prie bibliotekos bendruomenė įrengė gėlyną, o Sudmantai pasipuošė nauju bendruomenės narių dovanotų gėlių alpinariumu.

Per vasario ir kovo mėnesį seniūnijos darbuotojas Alfonsas Gikaras seniūnijai sumeistravo inkilų sugrįžtantiems paukščiams, dailių šiukšliadėžių (net 22 vnt.), kurios bus įrengtos viešosiose erdvėse jau netrukus. Inkilėlius seniūnijos darbuotojai kartu su Slengių mokyklos-daugiafunkcio centro darželinukais iškėlė ant kieme augančių medžių bei Sudmantų parke. Jakų bendruomenė taip pat prisijungė prie inkilų kėlimo akcijos ir Jakų parke iškėlė keliolika inkilų.

Prašome poilsiautojų, gyventojų, svečių, kad nešiukšlintume aplinkos ir šiukšliadėžes naudotume pagal paskirtį, taip parodydami pagarbą vieni kitiems. Tik nuo mūsų pačių sąmoningumo ir supratingumo priklauso, ar turėsime gražią, tvarkingą ir sveiką aplinką.

Nuoširdžiai dėkojame Kelmiškės II kaimo lentpjūvės savininkui Kęstučiui Adomaičiui už šiukšliadėžėms skirtą medieną, UAB „Hidrostatyba“ darbų vadovui Mantui Kėriui už pagalbą įrengiant gėlyną Sudmantuose, seniūnijos darbuotojams, Gindulių, Jakų, Radailių Mazūriškių, Sudmantų seniūnaičiams, Sudmantų, Slengių, Radailių, Klipščių-Žaliakelio, Baukštininkų ir Jakų bendruomenėms bei visiems geros valios žmonėms, prisidėjusiems prie gyvenviečių puoselėjimo.

 

Sendvario seniūnijos nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 314 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,