Mano Gargždai



„Bangai“ mesti kaltinimai dėl sutartų varžybų: klubas neatmeta galimybės kreiptis į teisėsaugos institucijas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Gargždų futbolo klubui „Banga“ mesti kaltinimai dėl žaidėjų dalyvavimo manipuliacijose, sutartose varžybose – praneša 15min. Klubo vadovybė, atliepdama į kaltinimus, išplatino viešą pranešimą.

 

„Spalio 17 dieną „Bangos“ futbolo klubas, LFF ir žiniasklaidos atstovai gavo anoniminį laišką, kuriame klubas ir du jo žaidėjai yra kaltinami manipuliavimu rungtynių rezultatais.

Dėl šio anoniminio laiško pradėtas tyrimas. „Bangos“ futbolo klubas ir futbolininkai bendradarbiaus su visomis šį atvejį tiriančiomis institucijomis.

Tiek klubas, tiek jame žaidžiantys futbolininkai yra už sąžiningą žaidimą. Mesti kaltinimai nėra pagrįsti jokiais faktais, todėl neatmetame galimybės kreiptis į teisėsaugos institucijas dėl šmeižto tiek klubo, tiek atskirų žaidėjų atžvilgiu“, – poziciją išdėstė „Bangos“ klubas.

Portalui 15min situaciją komentavusi Lietuvos futbolo federacija nurodė, kad dėl galimai manipuliuojamų rungtynių, iškart pradėjo tyrimo veiksmus bei informavo kriminalinę policiją.

„Šiuo metu yra pradėti vykdyti anoniminiame pranešime minimų rungtynių ekspertiniai vertinimai, po kurių bus galima dėlioti tolimesnius tyrimo veiksmus“, – portalui 15min sakė LFF atstovai.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 626 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,