Mano Gargždai



Gargždiškiui breiko šokėjui tarptautiniame čempionate – II-os vietos medalis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
II-osios vietos prizininkas Dorianas Indzelis. Enrikos Stropienės nuotr. II-osios vietos prizininkas Dorianas Indzelis. Enrikos Stropienės nuotr.

Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro breiko studijos „G-town“ nariai su vadove, choreografe Enrika Stropiene sausio 29 d. dalyvavo tarptautiniame breiko čempionate „LITHUANIAN WINTER CUP 2022“, kuris vyko Vilniuje, kultūrinėje erdvėje „Dūmų Fabrikas“.

 

Konkurse dalyvavo 6 vaikai iš Gargždų. Labiausiai sekėsi devynmečiui Dorianui Indzeliui, kuris kategorijoje „Kids 1vs1“ (5–11 m.) laimėjo II-ą vietą.

„Dėl pandemijos „iškrito“ nemažai vaikų, tai dalyvavome tiek, kiek galėjome. Toje kategorijoje buvo lietuviai ir latviai, nugalėjo berniukas iš Latvijos, o Dorianas užėmė II-ą vietą. Jis būrelį lanko trečius metus, yra labai žingeidus, įdomu jam viskas, daug suspėja, lanko ne tik breiko studiją, bet ir muzikos mokyklą – viską susiderina“, – savo auklėtiniu džiaugėsi vadovė E. Stropienė.

Dėl COVID-19 pandemijos, paskelbtų karantinų, ilgai būreliai vyko nuotoliu, bet tai nesutrukdė vaikams treniruotis ir siekti aukštumų.

„Vaikai „papuolė“ į nuotolinį dėl karantino, darbas nebuvo sklandus, bet štai rezultatas – labai geras. Nuo rudens jau dirbame tik gyvai. Nuotoliu – labai sunku.

Šiuo metu ruošiamės nedideliam renginiui Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centre per šv. Valentino dieną. Vyks „2 prieš 2“ šokių kovos, pasirepetuosime, kad vaikai sutvirtintų tarpusavio ryšius, patobulintų komandinio darbo įgūdžius, ir kovo mėnesį vėl važiuosime į varžybas Vilniuje. Kadangi breikas tapo olimpine sporto šaka, tai ir dėmesio daugiau skiriama, vaikai yra ruošiami kaip profesionalūs sportininkai“, – pasakojo jau daugiau nei 30 metų Gargždų breiko šokėjus auginanti vadovė.

 

Akimirkos iš breiko čempionato. Enrikos Stropienės nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 166 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,