Mano Gargždai



Vartotojų patogumui – „Sony Alpha A5000“ fotoaparatai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
„Sony Alpha A5000“ fotoaparatas. „Sony Alpha A5000“ fotoaparatas.

Didžiosios fotoaparatų gamintojos kasmet priverstos gerokai pasukti galvą pristatydamos savo produktus – išmaniesiems telefonams siūlant vis aukštesnės kokybės nuotraukų fiksavimo galimybes, fotoaparatai vartotojams tampa nebe tokia būtinybė. Ieškantys kompaktiškumo ir patogumo vartotojai, daug mieliau linkę investuoti į mobiliuosius, tačiau tai jau gali būti vakarykštės žinios. „Sony“ ir toliau sėkmingai plėtodama savo liniją „Alpha“, pristatė naują savo modelį „A5000“, tačiau šįkart vartotojus pradžiuginsiantys fotoaparatai – dar mažesni ir jau su pritaikyta Wi-fi jungtimi.

 

Kompaktiškumas – ne vienintelis pliusas

Dabar jau oficialiai mažiausi „Sony Alpha“ serijos fotoaparatai gali didžiuotis ir kur kas patobulėjusiu procesoriumi – nors jį turėjo ir ankstesni „Sony“ modeliai  „Alpha A7“ ir „RX10“, tačiau dabartinis vaizdo apdorojimo procesorius „BIONZ X“ dėka čia pritaikytos vaizdo detalių atkūrimo technologijos, difrakcijos  bei triukšmo mažinimo, leis daryti dar aukštesnės kokybės bei itin detalias nuotraukas. Taip „Alpha A5000“ niekuo nenusileidžia nuo profesionalių veidrodinių fotoaparatų, be to, net ir su objektyvu yra itin lengvi ir patogiai laviruojami rankose. Nors „Sony Alpha A5000“ fotoaparatai neturi vaizdo ieškiklio, tačiau 460 raiškos taškų LCD ekraną vartotojai galės patogiai sukti net 180 laipsnių kampu, gaudydami norimus kadrus ar norėdami užfiksuoti savo asmenines nuotraukas (vadinamąsias asmenukes). Tiesa, nors ir būdamas lankstus, ekranas nėra liečiamas, todėl naujiems vartotojams gali būti sunku priprasti prie veikimo principo, o ir pats fotografavimo būdas kiek limituotas, nes neleis gaudyti kokybiškų portretų ar nuotraukų iš apačios. Geriausia žinia „Sony“ gerbėjams – integruotos NFC ir Wi-fi jungtys, kurios leis prie fotoaparatų prijungti mobiliuosius įrenginius bei planšetes ir naudojant „Sony PlayMemories“ aplikacija, nuotraukas kelti ir jomis dalintis internete iškart po kadrų užfiksavimo. Šį fotoaparato modelį galite įsigyti elektroninėje parduotuvėje 1a.lt.

Nors „Sony Alpha A5000“ fotoaparatai nėra mažiausi tarp didžiųjų konkurentų, tačiau drąsiai varžosi su „Samsung NX2000“, „Panasonic GF6“ ir „Olympus PEN E-PM2“ aparatais, savo „Micro Four Thirds“ sensoriumi pralenkdami ir „Panasonic GM1“ miniatiūrinius fotoaparatus. Savo stiliumi ir dydžiu „Alpha A5000“ fotoaparatai liko mažai pakitę, tačiau mažiausi pakitimai modelyje leido „Sony“ toliau žengti koja kojon su konkurentais.

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 110 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,