Mano Gargždai



Kviečiame į susitikimą su rašytoja Gina Viliūne

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. J. Lankučio viešosios bibliotekos iliustr. Klaipėdos r. sav. J. Lankučio viešosios bibliotekos iliustr.

Artėjant Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai, gegužės 5-ąją, kviečiame į susitikimą su populiarių istorinių romanų rašytoja Gina Viliūne. Susipažinsime su autore, apžvelgsime jos kūrybinį kelią, kalbėsime apie naujausias knygas – detektyvus, kviečiančius persikelti į XVI amžiaus Vilnių – įvairių kultūrų ir amatininkų meką, kurioje klesti mokslas, juodoji rinka ir prietarai.

 

Naujausioje knygoje – „Spąstai pirklio žudikui“ skaitytojui prieš akis skleidžiasi sodri ne tik XVI a. Vilniaus, bet ir Kauno ir net Klaipėdos panorama, sklidina istorinių detalių ir spalvingų miestiečių gyvenimo scenų, o gatvėse ir užkampiuose plėtojasi mįslinga, nuotykių ir pavojų pilna istorija.

Gina Viliūnė – lietuvių rašytoja, prozininkė, viena populiariausių rašytojų bibliotekose, jau daug metų domisi Lietuvos ir gimtojo Vilniaus istorija, rašo ne tik knygas, straipsnius, veda ekskursijas.

Susitikime gegužės 5 d. 17 val. Jono Lankučio viešojoje bibliotekoje, konferencijų salėje, III a.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 204 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,