Mano Gargždai



Mirė stilistė, nuomonės formuotoja Agnė Jagelavičiūtė (papildyta)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Delfi nuotr. Delfi nuotr.

Papildyta: Trečiadienį daugybę žmonių sukrėtė žinia apie žinomos stilistės, nuomonės formuotojos Agnės Jagelavičiūtės mirtį. Ši netektis šokiravo ne tik jos artimuosius ar bičiulius bet ir žmones, kurie stilistę vos pažinojo. Kiekvienas sutiko, kad žinomą moterį mirtis ištiko per anksti.

 

A. Jagelavičiūtė mirė eidama 43-uosius metus, o kilus klausimams, kas jai nutiko, neilgai trukus po paskelbtos žinios artimas ir ilgametis bičiulis Saugirdas Vaitulionis paprašė žmonių gerbti brangaus žmogaus netekusios šeimos privatumą bei įvardijo žinomos moters mirties priežastį.

„Prašau gerbti Agnės šeimos privatumą, turėti kruopelytę žmogiškumo ir nustoti spekuliuoti kliedesiais. Agnė mirė nuo plaučių uždegimo komplikacijų“, – rašė A. Jagelavičiūtės artimas bičiulis S. Vaitulionis.

 

Lietuvą sukrėtė liūdna žinia – mirė nuomonės formuotoja, verslininkė, stilistė, knygų autorė Agnė Jagelavičiūtė, praneša Delfi. Žinia apie vienos garsiausių Lietuvos moterų mirtį pasiekė trečiadienio rytą. Ją Delfi patvirtino redakcijai žinomas ir šeimai artimas šaltinis. Apie mirties priežastis kol kas nepranešama.

Agnė Jagelavičiūtė – puikiai visiems pažįstama stilistė, dizainerė, buvusi mados žurnalo „L'Officiel“ redaktorė, televizijos laidų vedėja, kulinarinių knygų autorė.

Gimė Kaune, vėliau mokėsi Kauno „Aušros“ gimnazijoje, Vilniuje baigė „Vilniaus dizaino kolegiją“, drabužių dizaino studijas, o „Vilniaus dailės akademijoje“ – tapybos bakalauro diplomą.

Moteris išgarsėjo pirmajame Lietuvoje realybės šou „Akvariumas“, dirbo garsiojoje „TV Pagalbos“ komandoje.

A. Jagelavičiūtė buvo du kartus ištekėjusi. Pirmas vyras – Vytautas Martinaitis, antras – Mantas Volkus. Su pastaruoju susilaukė sūnaus Leono. Kiek vėliau Agnės ir Manto keliai išsiskyrė.

Viename iš paskutinių savo interviu, kurį šių metų pabaigoje davė Editai Mildažytei, Agnė pasakojo apie išgyvenamą nelengvą laikotarpį. Tačiau optimizmo neprarado – prabilo pagaliau radusi žmogų, kuris kryptingai jai padeda. Straipsnį galite perskaityti čia.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 175 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,