Mano Gargždai



Gargždai vasarą pradės ekstremalaus bėgimo su kliūtimis varžybomis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
OCR Gargždai nuotr. OCR Gargždai nuotr.

Šią vasarą Gargžduose vyks ekstremalaus bėgimo su kliūtimis varžybos „OCR Gargždai 770“, kurios įeis į bendrą miesto gimtadienio programą. Varžybos rengiamos atsižvelgus į vis didėjantį šios sporto šakos populiarumą, skatinant mėgėjišką sportą tiek tarp jaunimo, tiek tarp suaugusiųjų visoje Lietuvoje. Savo mintimis sutiko pasidalinti vienas iš organizatorių, sporto klubo „OCR Gargždai“ vadovas, Mantas Šedys.

 

Mantai, kaip kilo idėja surengti šias varžybas?

Praėjusieji metai buvo ypač įdomus mums, ekstremalaus bėgimo klubui, – teko dalyvauti varžybose tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Sulaukėme didelio susidomėjimo iš įvairiausių žmonių – daugelis klausė, kada kas nors panašaus įvyks Klaipėdos rajone. Taip sutapo, kad Gargždai šiemet švenčia įspūdingą 770 metų jubiliejų, todėl pasitarę su Klaipėdos rajono Sporto centro vadovu Vaidu Liutika nutarėme bendromis jėgomis surengti šventę ir pasitikti vasarą ekstremaliai.

 

Trumpai pristatykite, kas laukia būsimų dalyvių?

Kartu su savanoriais bus paruošta simbolinė 7,7 km trasa, su išdėstytomis įvairiomis dirbtinėmis ir gamtos kliūtimis. Teks įveikti ir aukščio baimę, bus purvo, ledo, vandens. Trasa eis tiek miesto gatvėmis, tiek nuostabia Minijos pakrante, bus aplankytas ir Kalniškės piliakalnis. Trumpai tariant, renginio fotografai tikrai neras laiko nuobodžiauti, o dalyviai patirs visų įmanomų išbandymų bei emocijų.

 

Ar varžybose galės dalyvauti visi norintys?

Dalyvauti bus galima visiems, tačiau registruojantis reiks pasirinkti tinkamą distanciją. Elito distancija bus skirta labiau pažengusiems sportininkams su laiko fiksavimu bei minimaliu bandymų kiekiu įveikti kliūtį.

Atvira distancija – skirta visiems mėgėjams ir pradedantiesiems, moksleiviams, senjorams, draugų kompanijoms. Bus neribojamas bandymų skaičius įveikti kliūtis. Bus apdovanoti jauniausi bei vyriausi varžybų dalyviai, originaliausia apranga, tad belieka nusiteikti bei pasitelkti šiek tiek kūrybiškumo.

 

Ar turite patarimų, kaip geriau pasiruošti varžyboms? Kur registruotis?

Geriausias patarimas – tikėti savimi ir nebijoti išbandyti naujų dalykų. Pažadame geras emocijas, puikų renginį bei nepamirštamą vasaros pradžią. Jums tereikia užsiregistruoti į sau tinkamą distanciją žemiau esančioje nuorodoje, pasiimti šypseną, savo draugą, kaimyną ir susitinkame 03/06/2023 Gargžduose!

https://tickets.paysera.com/lt-LT/event/ekstremalus-begimas-su-kliutimis-ocr-gargzdai-770

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 227 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,