Mano Gargždai



„Tramtatulio“ diplomantė – gargždiškė šešiametė Milda Virbauskaitė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asmeninio albumo nuotr. Asmeninio albumo nuotr.

Nacionaliniu lygiu svarbiame jaunųjų liaudies kūrybos kūrėjų konkurse „Tramtatulis“ nacionaliniame rate puikiai pasirodė Klaipėdos rajonui atstovavusi Gargždų lopšelio-darželio „Saulutė“ šešiametė auklėtinė Milda Virbauskaitė. Mokytojos Gretos Karnickės ruošta jaunoji dainininkė tapo diplomante.

 

Šiemet jau dešimtąjį kartą rengiamas Lietuvos vaikų ir moksleivių – lietuvių liaudies kūrybos atlikėjų – konkursas „Tramtatulis“ buvo skirtas Vilniaus – Lietuvos valstybės sostinės – 700 metų sukakčiai paminėti.

Nacionaliniame konkurso „Tramtatulis“ rate, vykusiame Kaune, kartu su Milda Klaipėdos rajonui atstovavo ir keturiolikmetis Augustas Mažonas (Priekulės kultūros centro Drevernos skyrius) su mokytoja Virgina Asnauskiene bei dešimtmetė Noja Valaikaitė (Gargždų „Kranto“ progimnazija) su mokytoja Vitalija Valaike. Į nacionalinį konkurso ratą jaunieji atlikėjai pateko įveikę vietinį ir regioninį konkurso ratus.

Linkime jauniesiems dalyviams ir mokytojoms ir toliau sėkmingai puoselėti ir tęsti etninės kultūros tradicijas Klaipėdos rajone.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 489 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,