Mano Gargždai



Kaip išsirinkti tobulą maudymosi kostiumėlį pagal figūros tipą?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Vasara jau visai arti, o tai reiškia, kad netrukus galėsite ilsėtis paplūdimyje ar prie baseino ir linksmintis saulėje. Tačiau prieš pasinerdamos į vasaros malonumus įsitikinkite, kad turite tobulą maudymosi kostiumėlį, kuris ne tik leis jums jaustis užtikrintai, bet ir pabrėš jūsų unikalią figūrą. Pasirinkusios tinkamą maudymosi kostiumėlį galite išryškinti savo figūros privalumus ir jaustis žavingai.

 

Sužinokite keletą svarbiausių veiksnių, į kuriuos patartina atsižvelgti, jei norite išsirinkti maudymosi kostiumėlį, kurį vilkėdamos visą vasarą atrodysite ir jausitės nuostabiai.

 

Žinokite savo figūros tipą

Pirmas žingsnis renkantis maudymosi kostiumėlį – žinoti savo figūros tipą. Kiekvieno žmogaus kūnas yra unikalus, todėl nėra vieno universalaus sprendimo. Nustatykite, esate smėlio laikrodžio, kriaušės, obuolio, stačiakampio ar apversto trikampio figūros tipo. Šios žinios bus vertingas orientyras ieškant maudymosi kostiumėlio, kuris pabrėžtų geriausius jūsų figūros privalumus ir sukurtų pusiausvyrą.

 

Pabrėžkite savo privalumus

Kai išsiaiškinsite savo figūros tipą, sutelkite dėmesį į tai, kaip išryškinti geriausius savo figūros bruožus. Jei turite smėlio laikrodžio figūrą su aiškiai išreikštu liemeniu, maudymosi kostiumėliai moterims su iškarpymais šonuose ar aukštesnio liemens kelnaitėmis jums tiks puikiai. Kriaušės figūros atstovės – atkreipkite dėmesį ir išryškinkite viršutinę kūno dalį, naudodamos pakietinimus arba push-up tipo liemenėles. Apatines kelnaites rinkitės tokias, kurios išilgintų kojas. Jei turite apversto trikampio figūrą, rinkitės apatinę dalį su raukiniais ar raštais, kad pridėtumėte apimties ir subalansuotumėte siluetą.

 

Atkreipkite dėmesį į detales

Ieškodamos tobulai tinkančio maudymosi kostiumėlio, atkreipkite dėmesį į detales: galite rinktis ne tik ovalią iškirptę, bet ir kvadratinę ar asimetrišką. Kelnaičių liemens aukštis taip pat turi daug įtakos: jei norite paslėpti pilvuką ir išilginti kojas – kelnaitės aukštu liemeniu tiks puikiai. Nepamirškite ir kitų detalių: skoningos sagtys ar siuvinėjimai suteiks maudymosi kostiumėliui prabangos.

 

Straipsnis remiamas.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 491 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,