Mano Gargždai



Gatvės muzikos dienos akimirkos Gargžduose su VšĮ „Revilita“ ir jų ypatingai ruošiama kava (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Irmos Stonienės nuotr. Irmos Stonienės nuotr.

Kiekvieną gegužę vykstančią tradicinę gatvės muzikos dieną šiais metais minėjo ir Gargžduose veikianti ne pelno siekianti organizacija – VšĮ „Revilita“. Drauge su Gargždų socialinio paslaugų centro muzikantais Gargždų šachmatų skverelyje praeiviams dovanojo ne tik gyvą muziką, bet ir kvietė susirinkusiuosius mėgautis kava.

 

Socialinė iniciatyva „Kava iš mūsų rankų“ subūrė didžiulį būrį Gargždų bendruomenės – prie jos įgyvendinimo prisidėjo visas „Revilitos“ kolektyvas, neįgaliųjų užimtumo dalyviai, Gargždų mokyklos, darželiai, net trys kavinės – maitinimo įstaigos, informaciniai rėmėjai, dekoro įmonės, Gargždų seniūnija. Buvęs Klaipėdos rajono savivaldybės Tarybos narys Vaclovas Macijauskas organizacijai perleido naudotis žymųjį kavos automobilį. Visų prisidėjusiųjų dėka, VšĮ „Revilita“ kiekvieną antradienį, nuo 10.00 val., šachmatų skverelyje gargždiškius kviečia ragauti kavą iš stropiai besimokančių socialinio paslaugų centro lankytojų rankų.

Šios iniciatyvos ir senos svajonės įgyvendinimas šiandien džiugina ne tik kavos mašinos „baristas“ ir įstaigos kolektyvą, bet ir miestiečius, kurie dienos darbų sūkuryje turi galimybę stabtelti kavos puodeliui iš ypatingų rankų, kur gaminama su didele meile ir didžiuliu atsidavimu.

„Bendrystė stipri jėga“, – įsitikinusi VšĮ „Revilitos“ komanda, užsiimanti įvairių socialinių, švietimo, sveikatos projektų rengimu bei teikianti psichologinę, pedagoginę ir logopedo pagalbą įvairaus amžiaus žmonėms.

Irmos Stonienės užfiksuotuos šventės akimirkos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 93 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,