Mano Gargždai



Gargždų kultūros centro modernizacija juda į priekį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Gargždų kultūros centras vis labiau keičiasi – vykdant modernizaciją jau pakeisti pastato langai, lauke įrengta terasa, baigti griovimo ir vykdomi vidaus darbai.

 

Kultūros centro pastato viduje jau išvedžiota elektros instaliacija bei elektrotechnikos tinklai antrame ir trečiame aukštuose esančiose administracinėse patalpose. Išmūrytos ir visos mūro sienos, kurios buvo numatytos projekte. Taip pat pirmame aukšte pakeista šildymo sistema ir šiuo metu darbai keliasi į antrą ir trečią aukštus.

Administracinių patalpų korpuse antrame ir trečiame aukštuose išlieta nauja betono grindų danga. Tinkuojamos šių aukštų sienos. Planuojama, kad šį mėnesį bus pradėtos montuoti ir karkasinės kabinetų sienos, vyks glaistymo darbai ir pasiruošimas dažymui.

Be to, koncertų salėje jau išpilti nauji šildymo ir rekuperacinės sistemos kanalai, šiuo metu baigiama vedžioti ir rekuperacinė sistema, rengiami priešgaisriniai tinklai.

Kitą mėnesį planuojama atnaujinti lauko darbus – laukia stogo šiltinimas, pasirengimas fasado darbams, aikštės prie Kultūros centro tvarkymas. O per vasarą ketinama įrengti naujas koncertų salės grindis, prasidės garso, šviesos ir akustinių sprendimų įgyvendinimo darbai.

Modernizacijos darbus Gargždų kultūros centre vykdo UAB „Statmax“. Juos planuojama baigti iki kitų metų pavasario.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 125 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,