Mano Gargždai



Naujoji Gargždų ligoninės vadovė N. Tarvydienė: „Tikslas – kuo aukštesnės kokybės paslaugos“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono vicemeras Vytautas Butkus, Gargždų ligoninės vadovė Neringa Tarvydienė ir Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono vicemeras Vytautas Butkus, Gargždų ligoninės vadovė Neringa Tarvydienė ir Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Jau savaitę Gargždų ligoninė turi naują vadovę – laimėjusi konkursą ja tapo Neringa Tarvydienė, anksčiau dirbusi Visuomenės sveikatos biuro direktore.

 

„Puikiai žinome Neringos darbus, jos patirtį ir matymą. Ir, manau, kad turime pagrįstų lūkesčių, nes sveikatos politikoje iššūkių tikrai nemažai. Tikimės, kad įstaiga dirbs sklandžiai, gausime konkrečius duomenis apie teikiamas paslaugas ir naujoji vadovė prisidės prie jų stiprinimo bei kokybės užtikrinimo, kad rajono gyventojams būtų prieinamos reikalingiausios paslaugos“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Nuo liepos 4 d. Gargždų ligoninei vadovaujanti N. Tarvydienė tikina, kad vienas pagrindinių jos tikslų – užtikrinti, kad gyventojai rūpintųsi savo sveikata, o ligoninė prie to prisidėtų visomis savo galimybėmis, kurias tik turi. Taip pat, anot ligoninės vadovės, būtina stebėti pokyčius ir atliepti gyventojų poreikius plečiant ambulatorines, diagnostikos, reabilitacijos ir kitas paslaugas.

„Noras yra turėti kuo aukštesnės kokybės paslaugas ir diegti jas kuo įvairesnes. Taip pat stiprinti patį paslaugų prieinamumą, nes tai girdime ir iš visuomenės – kad sudėtinga gauti paskyrimą pas gydytoją. Žinoma, labai reikia ir tam tikrų sričių specialistų. Norėtume į ligoninę pritraukti echoskopuotoją, kardiologą bei kitus reikalingus gydytojus“, – sako N. Tarvydienė.

Praėjusiame Tarybos posėdyje nutarta inicijuoti Sveikatos centro kūrimą, tad tai dar vienas iššūkis, laukiantis naujosios ligoninės vadovės.

„Po Tarybos sprendimo pradėjome visas reikalingas procedūras, numatytas teisės aktuose, ir laukėme, kol prie mūsų prisijungs Neringa, kad galėtume į darbus kibti jau pilna komanda. Šiuo metu kaip tik kviečiame privačias Klaipėdos rajono asmens sveikatos priežiūros įstaigas dalyvauti sveikatos centro veikloje funkcinio bendradarbiavimo būdu, tai yra – teikiant tam tikras paslaugas. Na, o vėliau laukia dar daugybė klausimų, kuriuos teks kartu spręsti, tad tikiuosi, jog tiek Savivaldybės, tiek visuomenės palaikymas naujajai ligoninės vadovei bus puiki motyvacija“, – teigia Klaipėdos rajono vicemeras Vytautas Butkus.

Šiemet N. Tarvydienė tapo ir viena pirmųjų naujos Metų medicinos darbuotojo premijos laureate. Apdovanojimas buvo įteiktas Lietuvos medicinos darbuotojų dienos proga.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 391 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,