Mano Gargždai



Savaitgalį Veiviržėnai šventė vasarą (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Savaitgalį (liepos 7–8 dienomis) Veiviržėnai vietinius ir svečius pakvietė į tradicinę Vasaros šventę. Susirinkusieji mėgavosi geru oru bei gausia pramogų programa.

 

Penktadienio vakarą slėnyje žmones būrė kasmetinis „Žaliasis piknikas“. Jo metu įvyko dar birželio mėnesį startavusio kūrybinio plenero „Durys“ darbų pristatymas. Savo originalias idėjas spalvingose instaliacijose išreiškė profesionalūs menininkai ir kūrybiški žmonės iš Rokiškio, Radviliškio, Kretingos, Klaipėdos, Klaipėdos rajono. Plenere dalyvavo ir emigrantai iš Amerikos. Nauja meninė instaliacija „Durys – vartai į kitas erdves“ papuoš miestelio slėnį. Bus rekonstruoti ir ankstesnių plenerų darbai.

Dvi dienas trukusioje Veiviržėnų vasaros šventėje netrūko ir muzikinių pasirodymų. Čia koncertavo Jurga Šeduikytė, grupė „Baltasis Kiras“, „Raizbaininkų šaika“, Paulius Stalionis, „KaYra“, Monika Marija, „8 kambarys“, kapelos „Ritin dobil“, „Subata“, „Subatvakaris“.

Šventės metu vyko tris prieš tris krepšinio varžybos, apsilankiusieji galėjo įsigyti įvairių dirbinių amatininkų mugėje.

 

Akimirkos iš renginio – Sandros Vaičienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 251 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,