Mano Gargždai



Geriausios dangos stogui ir fasadui: kokybė, kuri padės sutaupyti

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Planuojant naujo namo įrengimą ar renovuojant seno būsto išorę, bene didžiausias dėmesys skiriamas stogo ir fasado dangai. Šių dangų pasirinkimas šiandien yra itin platus, todėl pasimesti gali net visko matę.

 

Dangos.lt (UAB „Avižieniai“) komanda atsako, kokios stogų ir fasadų dangos vertos Jūsų dėmesio.

 

Fasado dangos – apsaugai ir estetikai

Tai reprezentatyviausia būsto išorės dalis, kuriai verta skirti ypatingą dėmesį. Ieškant geriausios fasado dangos, svarbu įsitikinti, kad apdaila ne tik atrodo puikiai, bet ir apsaugo nuo atmosferos veiksnių, kurie trumpina įvairių namo konstrukcijų ilgaamžiškumą.

Būtent tokias medžiagas rasite Dangos.lt parduotuvėje:

  • Cementinės dailylentės – rekomenduojame rinktis šią medžiagą vertinantiems medienos estetiką. Tai gerokai ilgaamžiškesnė už medį medžiaga, kuri tarnauja maždaug 50 metų. Cementinių dailylenčių nereikia perdažyti kas kelerius metus, valyti. Skirtingai nei mediena, jos atsparios kerpėms, samanojimui, kenkėjų daromai žalai.
  • Fasado plokštelės – puikiai atrodo vienos arba derinamos su kitomis fasado dangomis. Galima rinktis skirtingas plokštelių formas ir dengimo variacijas. Naudojant šias plokšteles, namo fasadą papuošia įvairios formos: rombai, korio raštai, tradicinės stačiakampio formos plytelės ir dar daugiau.
  • Ventiliuojamos fasado plokštės – tai viena prabangiausių fasado dangų, į kurią investuoti išties verta. Pasirinkę ventiliuojamas plokštes, gausite unikalią sistemą, kuri ypač atspari krituliams, saulės spinduliams ir kitiems gamtiniams veiksniams. Šio tipo plokštės apsaugo pastatą nuo šalčio tiltų, atšiauraus vėjo, yra lengvai plaunamos, atsparios daugeliui chemikalų.

 

Stogo dangos – tvirtos ir ekonomiškos

Stogas atlieka kelias esmines funkcijas: jis turi apsaugoti nuo drėgmės, suteikti gerą termoizoliaciją ir padėti išvengti nemalonaus išorės triukšmo. Gerai parinkta stogo danga padės užtikrinti visas šias funkcijas ir prailgins viso stogo eksploatacijos trukmę.

UAB „Avižieniai“ asortimente galite rasti kelių tipų stogo dangas, kurios yra estetiškos, patvarios ir ekonomiškos:

  • Beasbesčio šiferio lakštai – banguoti lakštai, pagaminti iš ekologiškų, natūralių medžiagų. Jų sudėtyje – tik saugios medžiagos: cementas, celiuliozė, vanduo ir polivinalkoholio pluoštas, kuris visam laikui pakeitė kenksmingą asbestą. Tai ilgaamžė stogo danga, kuri puikiai tinka Lietuvos oro sąlygoms. Lakštai yra atsparūs mechaniniams pažeidimams, puikiai dera prie tradicinės ir modernios architektūros fasado.
  • Plieninė danga – išskirtinė danga, kurios dizainas derinamas pagal individualius poreikius. Tai gali būti čerpinis stogas, valcuotas, trapecinis arba falcinis profilis. Stogą dengiant plienine danga, rezultatais džiaugsitės išties ilgai. Šis produktas nebijo drėgmės poveikio, yra lengvai prižiūrimas ir ilgus metus išlieka puikios išvaizdos.

Pasirinkite atsakingai ir apsaugokite savo namus – UAB „Avižieniai“ stogų ir fasadų dangos nepalieka abejingų. Tai ilgametes tradicijas turinti įmonė, kurios prioritetas – suteikti aukščiausią kokybę savo klientams. Kviečiame apsilankyti – pakonsultuosime, išklausysime ir pasiūlysime individualų sprendimą Jūsų būstui!

 

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 54 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,