Mano Gargždai



Lynų gaudymo varžybose rungėsi net 40 žvejų komandų

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Martyno Baranausko nuotrauka Martyno Baranausko nuotrauka

Šeštadienį, liepos 19 dieną, vyko lynų gaudymo varžybos „Lyneli, lyneli“ Klaipėdos rajono mero taurei laimėti, kurios džiugino dalyvių gausa.

 

1-ąją vietą varžybose užėmė komanda iš Dauparų, Žvejų ir medžiotojų klubas „Dauparai“, sugavę 5 lynus, kurie svėrė 3,996 kg. Komandos nariai - Tomas Karalius ir Artūras Petrikas.

2-ąją vietą iškovojo komanda iš Gargždų - Kormoranai.  Jos nariai, Edgaras Šulcas ir Svajūnas Būtikis, pagavo 6 lynus, kurie svėrė 3,786 kg.

3-ioji vieta atiteko komandai iš Klaipėdos pavadinimu Žaibukas.  Jai priklausantys Tomas Bertašius ir Remigijus Kukys sugavo 3 lynus, kurie svėrė 2,492 kg, o didžiausią varžybų lyną, svėrusį 1,258 kg, pagavo Edgaras Šulcas.

Varžybose iš viso dalyvavo 40 komandų (80 dalyvių) iš Šiaulių, Kretingos, Palangos, Gargždų, Rietavo, Tešių ir aplinkinių rajono kaimelių.

Iš viso varžybų metu buvo pagauti 58 lynai. Tačiau ne visiems žvejams šypsojosi sėkmė. Nors į meškeres įbedę žvilgsnius visi praleido po 16 valandų, kai kurie nesugavo nė vieno lyno. 

Varžybas organizavo ne pelno siekianti organizacija Gargždų mėgėjiškos ir sportinės žūklės klubas „Pyla“.

  

Simos Ulvikienės bei Martyno Baranausko nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 349 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,