Mano Gargždai



Kaip išsirinkti tinkamiausią dienos stovyklą vaikui?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Prasidėjus vasaros atostogoms, dienos stovykla gali būti puiki proga savo vaikui suteikti unikalios ir nepamirštamos patirties. Tačiau kaip išrinkti tinkamą dienos stovyklą savo vaikui? Kadangi yra tiek daug galimybių, gali būti sunku nuspręsti, kuri iš jų geriausia. Štai keletas patarimų, į ką atkreipti dėmesį renkantis.

 

Atsižvelkite į vaiko interesus

Pirmiausia atsižvelkite į savo vaiko interesus. Ar jam labiau patinka veikla lauke, pavyzdžiui, plaukimas, žygiai ir sportas? O gal jis mieliau laiką leidžia namuose užsiimdamas menais ir rankdarbiais ar mokydamasis užsienio kalbas? Ieškokite stovyklos, kurioje siūloma veikla atitiktų tai, kas jūsų vaikui labiausiai patinka, pavyzdžiui, stovykla su anglų kalbos pamokomis. Daugiau informacijos rasti galite internetinėje svetainėje: ames.lt.

 

Darbuotojų kvalifikacija

Antra, išsiaiškinkite stovykloje dirbančių darbuotojų kvalifikaciją. Ar jie turi pirmosios pagalbos teikimo sertifikatus? Ar jie turi darbo su vaikais patirties? Taip pat galite pasidomėti, kiek yra darbuotojų ir su kiek vaikų jie vienu metu dirba - didesnėse stovyklose gali būti daugiau kvalifikuotų darbuotojų nei mažesnėse. Galiausiai, pasidomėkite jų drausmės ir elgesio valdymo taisyklėmis - norite būti tikri, kad aplinka yra saugi ir palanki visiems stovykloje dalyvaujantiems vaikams.

 

Išlaidos

Dienos stovyklų kaina labai skiriasi. Miesto stovyklos paprastai yra pigesnės nei privačios stovyklos. Tačiau, kaip dėl siūlomų užsiėmimų ir jų kokybės? Renkantis, tai turėtų būti vienas iš kriterijų, į kuriuos vertėtų atsižvelgti.

Pusės dienos stovyklos taip pat paprastai kainuoja pigiau nei visos dienos stovyklos. Į kai kurias stovyklas galima užsirašyti kas savaitę, o į kitas - kas dvi savaites arba kas mėnesį. Rinkdami stovyklą savo vaikui, atlikite tyrimą ir sudarykite atitinkamą biudžetą.

Apibendrinat, dienos stovyklos pasirinkimas gali atrodyti nelengva užduotis, tačiau taip nėra. Atsižvelgę į vaiko interesus ir išsiaiškinę darbuotojų kvalifikaciją bei taikomas saugumo priemones, galėsite būti ramūs, kad šį vasaros sezoną priėmėte teisingą sprendimą. Dienos stovyklos siūlo kur kas daugiau nei tik smagią veiklą, jos suteikia vaikams galimybę išmokti naujų įgūdžių, užmegzti santykius su bendraamžiais ir įgyti savarankiškumo - ir visa tai smagiai leidžiant laiką.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 101 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,