Mano Gargždai



„Baltic Petroleum“ planuoja žengti į Gargždus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
UAB „Rusnė“ vizualizacija UAB „Rusnė“ vizualizacija

Gargždų pakraštyje, greta naujo gyvenamojo rajono artimiausiu metu gali būti statoma pirmoji tinklo „Baltic Petroleum“ degalinė su automatine plovykla.

 

Kaip skelbiama Klaipėdos rajono savivaldybės paviešintame projekte, visą parą veikianti degalinė su trimis kuro užpylimo kolonėlėmis, prekybinėmis patalpomis ir automatine plovykla planuojama sklype Dariaus ir Girėno gatvėje, netoli sankryžos su Pušų gatve.

Projekto užsakovės – Vilniaus rajone registruotos bendrovės „Spectator NT“ – atstovas „Vakarų ekspresui“ teigė, kad įmonė daugiausiai dirba su „Baltic Petroleum“, tačiau ar Gargžduose bus statoma būtent šio prekės ženklo degalinė, paaiškės gavus statybos leidimą.

„Mes iš tikrųjų dirbame su jais („Baltic Petroleum“ – Aut. past.) pagrinde, bet kai gausime statybos leidimą, tada žinosime tiksliau. Tada tiksliau žinosime ir numatomas investicijas, kurios ir bus žinomos, kai gausime statybų sąlygas. Šiandien tikrai nesakysiu kiek – nei plius, nei minus – nenoriu nieko klaidinti“, – sakė Ivanas Paleičikas.

Anot jo, Gargžduose tai būtų pirmoji tinklo degalinė. Galimybė ją statyti svarstoma ir dėl gyvenamojo kvartalo plėtros gretimose teritorijose.

„Gargžduose nėra tų („Baltic Petroleum“ – Aut. past.) degalinių, nors degalinių yra daug. O ir šalia naujas gyvenamas rajonas statosi. Matome, kad yra prasmė šioje vietoje“, – sakė I. Paleičikas.

Dėl statybos leidimo išdavimo Klaipėdos savivaldybė spręs pasibaigus visuomenės informavimo apie projektą procedūroms, kurios turėtų baigti balandžio pradžioje.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 87 tinklo degalinės, iš jų trys – Klaipėdoje.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 220 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,