Mano Gargždai



Darbą pradeda nauja Kretingalės seniūnė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Prie Kretingalės seniūnijos vairo stoja naujas šeimininkas. Nuo kovo 19 d. seniūnės pareigas, laimėjusi viešą konkursą, pradeda eiti Asta Monstavičienė.

 

Iš Klaipėdos miesto kilusi A. Monstavičienė Klaipėdos rajone gyvena jau du dešimtmečius: pradžioje Sendvario, šiuo metu – Dovilų seniūnijoje. Tačiau seniūnei puikiai pažįstamas ir Kretingalės kraštas, todėl ji sako nebijanti naujos darbinės patirties.

„Tikiu, kad seniūnės darbas bus ir šioks toks iššūkis. Kretingalės seniūnijos teritorija labai didelė, pradedant Pajūrio regioniniu parku, baigiant mažesniais kaimais. Todėl teritoriniu požiūriu teks spręsti visiškai skirtingus klausimus. Kadangi pati turiu ir naujakurio, ir seno kaimo gyventojo patirties, tikiuosi, kad jas abi pavyks įvertinti ir pritaikyti darbinėje veikloje“, – sako seniūnė.

Seniūnė sako, kad naujos pareigos – ir savotiškas savęs realizacijos kelias. Baigusi Veterinarijos akademiją, kurį laiką dirbo pagal šią specialybę, vėliau baigė teisės mokslus, po kurių sekė teisiniai ir vadovaujamieji darbai.

„Seniūno darbo sritis labai plati. Manau, kad čia galėsiu pritaikyti visas turimas žinias, tačiau labiausiai mane žavi tai, kad šis darbas nebus vien kabinetinis ir vien su dokumentais. Pati esu bendraujantis žmogus, todėl ir čia tikiuosi gyvos, aktyvios veiklos. Viliuosi tinkamai atstovauti gyventojams“, – sako seniūnė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 148 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,