Mano Gargždai



Per Velykas – dovanos jums ir artimiesiems: specialūs šventiniai „Tele2“ pasiūlymai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Bundanti gamta ir vis dažniau pasirodanti saulė pažadina norą artimiems žmonėms dovanoti rūpestį ir laimę. Vienas iš būdų tai padaryti – per artėjančias šv. Velykas nustebinti juos išmaniais įrenginiais. Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ kviečia nedelsti pasinaudoti ypač gerais velykiniais pasiūlymais jau dabar.

 

Artėjant šv. Velykoms pasinaudokite „Tele2“ pasiūlymais ir įsigydami norimus išmaniuosius prietaisus, sulaukite staigmenų. Daugiau apie šiuos pasiūlymus galite sužinoti www.tele2.lt.

 

Įrenginiai beveik dykai

Galbūt atėjus pavasariui jaučiate, kad norite atsinaujinti turimus įrenginius? Dabar – pats geriausias metas, nes „Tele2“ kviečia pasinaudoti specialiais velykiniais pasiūlymais ir ribotą laikotarpį apsiperkant įsigyti daiktų vos už vieną centą. Jais galite palepinti save arba pradžiuginti artimus žmonės.

Įsigydami aukštos klasės išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy 23“ su 24 mėn. sutartimi, už 1 centą galėsite įsigyti ir planšetinį kompiuterį „Samsung Galaxy Tab A9+ 5G“ (vertė – 259 Eur). Jis pasižymi elegantišku dizainu, tvirtu metaliniu korpusu ir ryškiu, didelės raiškos ekranu. Prietaisas leidžia ekraną padalinti į kelias dalis, tad vienu metu galima mėgautis net keliomis veiklomis.

Staigmenų sulauks ir tie, kurie iki Velykų su 24 mėn. sutartimi įsigis išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy A55 5G“ arba „Samsung Galaxy A35 5G“. perkant vieną iš šių įrenginių, už 1 centą bus galima įsigyti išmaniąją apyrankę „Samsung Galaxy Fit 3“ (vertė – 69 Eur). Ši apyrankė vienu įkrovimu veikia net iki 13 dienų. Prietaisas matuoja jūsų fizinio aktyvumo rezultatus, širdies ritmą, miego kokybę. Be to, apyrankė turi muzikos grojimo funkciją, leidžia atsiliepti skambučius ir siųsti žinutes.

Vos už 1 centą iki pat Velykų galima nusipirkti ir televizorių „Xiaomi A Pro (43'')“ (vertė – 339 Eur). Tokia galimybė siūloma tiems, kurie dabar su 24 mėn. sutartimi įsigis išmanųjį telefoną „Xiaomi 14“. Televizorius pasižymi ypač ryškiu „4K Ultra HD“ ekranu, kokybiška garso sistema. Prie televizoriaus taip pat galima jungtis belaidžiu ryšiu ir žiūrėti vaizdus tiesiai iš savo išmaniojo telefono.

 

Didžiulės nuolaidos – tik dabar

Prieš Velykas „Tele2“ siūlo pasinaudoti ir daugybe kitų pasiūlymų bei sutaupyti. Specialia kaina dabar galima įsigyti ne tik išmaniųjų telefonų, bet ir nešiojamųjų kompiuterių, televizorių, ausinių, belaidžių muzikos kolonėlių ir kitų įrenginių.

Pavyzdžiui, už specialią kainą iki Velykų su 24 mėn. sutartimi galima save ar artimą žmogų palepinti išskirtine dovana – nešiojamuoju kompiuteriu „Lenovo V15 G4 AMN“. Nors turi patogų ir didelį 15 colių įstrižainės ekraną, kompiuteris yra lengvas ir kompaktiškas. Jis taip pat pasižymi aukštos raiškos ekranu ir ilgai neišsikraunančia baterija.

Dabar pigiau galima įsigyti ir išmanųjį laikrodį „Samsung Galaxy Watch6 LTE“. Perkant su 24 mėn. sutartimi, jis kainuos net penktadaliu mažiau. Laikrodis skirtas kasdieniam sveikatos ir geros savijautos stebėjimui. Juo galima stebėti ir sekti miego rodiklius, be to, įrenginys atsparus vandeniui ir dulkėms.

Ypač palankia kaina su 24 mėn. sutartimi iki Velykų „Tele2“ klientai gali įsigyti ir išmanųjį laikrodį „Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE“. Šį įrenginį galima naudoti vietoje išmaniojo telefono – ne tik skambinti, rašyti žinutes, bet ir naudotis navigacija, stebėti fizinio aktyvumo rodiklius, kraujospūdį ir kitus duomenis.

Be to, artėjant Velykoms puikus metas atsinaujinti ir interneto planą. Dabar su 24 mėn. sutartimi užsisakius 75 GB nešiojamo interneto planą, jis kainuos 7,5 Eur per mėnesį. Už mažesnę kainą galima išbandyti ir 5G ryšio pokalbių planus, kurie, pasirašius sutartį, pirmus 6 mėn. bus nemokami.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 162 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,