Mano Gargždai



Klaipėdos rajono gyventojo kortele jau gali naudotis per 2700 gyventojų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Klaipėdos rajono gyventojams vakar pasiūlyta dar viena paslauga – Gyventojo kortelė. Prisijungusiųjų prie Klaipėdos rajono gyventojo kortelės narystės skaičius sparčiai auga – fizine kortele ir mobiliąją aplikacija jau naudojasi daugiau nei 2700 Klaipėdos rajono gyventojų. Parsisiųsti kortelės mobiliąją aplikaciją galima iš „Google Play“ parduotuvės, kur ji randama kaip „Atviri horizontai“, kol kas ji neprieinama „AppStore“ parduotuvėse, tačiau šių įrenginių vartotojai prie virtualios kortelės laikinai kviečiami prisijungti užsukę į tinklalapį www.atvirihorizontai.lt. Nuo balandžio 5 d. gyventojai, norintys išsiimti savo fizinę kortelę, tai gali padaryti atvykę į Savivaldybę arba savo gyvenamosios vietos seniūniją, užpildyti prašymą ir per 10-ties darbo dienų laikotarpį atvykti atsiimti jau pagamintą kortelę.

 

Šimtai žmonių, susirinkę į Gyventojo kortelės pristatymą, vakar galėjo išvysti ne tik iliuzionisto Manto Wizard pasirodymą, bet ir pasimėgauti nemokama kava, spragėsiais bei sudalyvauti žaidime be pralaimėjimo. Gyventojams, išsiėmusiems fizinę kortelę ar ją parsisiuntusiems į savo telefoną iš „Google Play“ parduotuvės, jau išdalinti beveik visi 2 tūkstančiai žadėtų prizų – gertuvių, daugkartinių pirkinių maišelių, džemperių, marškinėlių, termosinių puodelių.

Kortelės turėtojai galės naudotis ne tik gausybe nuo 10 iki 50-ies procentų siekiančiomis nuolaidomis, bet ir dalyvauti apklausose, taip pat balsuoti, pavyzdžiui, už „Tavo idėja“ projektus, labiau įsitraukti į rajono gyvenimą arba gauti būtent jiems aktualius pranešimus apie jų gyvenvietėje vykdomus pokyčius. Beje, įvairios nuolaidos bus taikomos ne tik Klaipėdos rajone, bet ir Klaipėdos bei Palangos miestuose, o ateityje tikimasi šią geografiją dar labiau išplėsti.

„Gyventojo kortelės nauda – neabejotina. Ir ją galės turėti bei išskirtinėmis sąlygomis naudotis tik Klaipėdos rajono gyventojai. Taryboje jau yra pritarta, kad rajono gyventojai, turintys šią kortelę, net šešiuose Klaipėdos rajono kultūros centruose, Jono Lankučio viešojoje bibliotekoje, Gargždų krašto muziejuje, Klaipėdos rajono turizmo informacijos centre siūlomoms edukacijoms ir vykstantiems renginiams gaus 50-ies procentų nuolaidą. Nuolaidų jie sulauks ir Klaipėdos mieste, Palangos baseine, jų pasiūlys ir verslas. Ateityje kortelės funkcijas tikrai planuojame plėsti ir pasiūlyti ne tik balsavimo ar apklausų galimybę, bet tai – jau ateities planai. O dabar kviečiu visus jungtis prie bendruomenės, jau turinčios Gyventojo kortelę, ir mėgautis jos teikiamomis naudomis“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Kortelė yra asmeninė, tai yra, jos negalima perleisti kitiems asmenims ar bandyti pritaikyti nuolaidą neribotam skaičiui žmonių. Įsigijus bilietą su nuolaida, kuri bus taikoma tik kortelės turėtojui, į renginį bus būtina atsinešti ir asmens dokumentą, įrodantį, kad Jūs tikrai kortelės savininkas.

Paskyrą vaikams iki 16 metų, kad jie gautų nuolaidas, galės sukurti tėvai savo programėlėje. Tokia sąsaja šiuo metu yra rengiama ir netrukus bus prieinama kiekvienam gyventojui, turinčiam vaikų.

Tikslas – šia kortele paskatinti Klaipėdos rajono gyventojus ne tik lankytis rajono ar miesto kultūriniuose renginiuose, bet ir dalyvauti edukacijose, sporto, kitose veiklose, labiau įsitraukti į rajono gyvenimą ir jaustis tikru rajoniečiu.

Atkreipiame dėmesį, kad kortelė galioja tik asmenims, savo gyvenamąją vietą deklaravusiems Klaipėdos rajono savivaldybės teritorijoje.

Verslą, norintį prisijungti prie Klaipėdos rajono gyventojo kortelės ir taikyti nuolaidas savo prekėms ar paslaugoms, kviečiame susisiekti el. paštu .

 

Sandros Vaičienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 673 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,