Mano Gargždai



Klaipėdos rajonas skynė pergales Palangoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Šeštadienį Palangoje vyko VII-ųjų Lietuvos seniūnijų vasaros sporto žaidynių II etapas. Jose dalyvavo Skuodo, Kretingos, Šilutės, Klaipėdos rajono ir Klaipėdos miesto bei Palangos, Neringos ir Rietavo savivaldybių komandos. Jos varžėsi 9 rungtyse: vyrų krepšinio (20-40 m.), vyrų krepšinio (41 m. ir vyresni), krepšinio (20 + moterys), tinklinio (vyrai ir moterys), futbolo, stalo teniso, šaškių, šachmatų ir seniūnų trikovės varžytuvėse. Po antrojo žaidynių etapo į finalinį etapą, kuris vyks rugsėjo 13 dieną Prienuose, pateko 1-3 vietas iškovojusios komandos, išskyrus futbolą, kur į finalinį etapą pateko tik dvi komandos.

 

Klaipėdos rajono garbę šiose žaidynėse gynė komandos, pirmajame varžybų etape iškovojusios pirmąsias vietas. Krepšinio 20-40 m. amžiaus grupėje Klaipėdos rajoną  atstovavo  žaidėjai iš Vėžaičių seniūnijos. Deja, šis žaidynių etapas jiems nebuvo sėkmingas ir į tolimesnį etapą jie nepateko. Geriau sekėsi krepšininkams 41 m. ir vyresnių grupėje. Sendvario seniūnijos žaidėjai prasibrovė į finalą ir jame tik po atkaklios kovos nusileido Palangos seniūnijos komandai bei iškovojo garbingą antrąją vietą. Geriausiai iš krepšininkų tą dieną sekėsi dailiosios lyties atstovėms iš Sendvario seniūnijos. Parodžiusios tvirtą charakterį ir susikaupimą, jos nugalėjo visas varžoves ir iškovojo pirmąją vietą.

Parko tinklinio varžybose, kurios vyko Anapilio tinklinio aikštelėje, varžėsi moterys. Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet Gargždų seniūnijos tinklininkės įrodė, jog yra stipriausios. Nepralaimėjusios nei vienų varžybų užtikrintai laimėjo pirmąją vietą.

Kiek prasčiau sekėsi tinklininkams vyrams. Paplūdimio tinklinio varžybose, kurios vyko prie jūros, pralaimėję dvejas varžybas gargždiškiai liko treti.

Futbolo varžybos vyko Palangos miesto stadione. Pirmose rungtynėse Gargždų seniūnijos komanda 2:0 nugalėjo Kretingos rajono Salantų seniūnijos komandą. Antrose rungtynėse 0:0 sužaista su Skuodu. Paskutinėse rungtynėse 8:1 nugalėjo Palangos miesto komandą ir zonoje iškovojo pirmąją vietą.

Stalo teniso varžybose virė įnirtingos kovos. Jose varžėsi patys geriausi apskričių ir savivaldybių stalo tenisininkai. Džiugu, kad Gargždų seniūnijos žaidėjai įrodė, jog yra vieni geriausių. Parodę ryžtą ir atidavę daug jėgų jie iškovojo antrąją vietą.

Klaipėdos rajone gyvena didelio meistriškumo šaškių ir šachmatų žaidėjai. Dovilų seniūnijos šaškininkai užtikrintai iškovojo pirmąją vietą, o Gargždų šachmatininkams sekėsi šiek tiek prasčiau, jie tenkinosi trečia vieta.

Seniūnų trikovės varžytuvėse Klaipėdos rajoną ir Endriejavo seniūniją atstovavo Endriejavo seniūnės pavaduotojas Petras Puidokas. Jis buvo nepralenkiamas visose trijose rungtyse. Užtikrintai nugalėjo smiginio, baudų metimo ir tinklinio kamuolio mušimo į nustatytą plotą rungtyje. Laimėjęs visas tris rungtis Petras Puidokas tapo šių varžybų nugalėtoju.

Norime padėkoti visiems Klaipėdos rajono gyventojams, kurie atstovavo mūsų rajoną bei savo seniūnijas šiose sporto žaidynėse. Vienintelis Klaipėdos rajonas šiose žaidynėse dalyvavo visose sporto rungtyse. Smagu, kad mūsų rajone gyvena tiek daug sportui neabejingų žmonių. Sveikiname nugalėtojus ir prizininkus bei linkime sėkmės kitą savaitę Prienuose vyksiančiame finaliniame VII-ųjų Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių etape.

 

Sporto centro nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 245 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,