Mano Gargždai



Iki „Gitanos“ taurių Gargždų tinklininkams pritrūko tik žingsnio

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Nuotraukoje: Vytautas Mažeikis, Salvijus Paškauskas, Remigijus Žukauskas, Edvardas Vilimas, Alvydas Šarka, Jolita Narkevič, Sandra Gaudutytė, Jolanta Žukauskienė, Vilma Gečienė, Romana Kvederienė, Jolanta Jastrumskienė. Nuotraukoje nėra Eugenijaus Kundroto ir Rasos Šideikienės (iškart po varžybų jie  išskubėjo į kitas) Nuotraukoje: Vytautas Mažeikis, Salvijus Paškauskas, Remigijus Žukauskas, Edvardas Vilimas, Alvydas Šarka, Jolita Narkevič, Sandra Gaudutytė, Jolanta Žukauskienė, Vilma Gečienė, Romana Kvederienė, Jolanta Jastrumskienė. Nuotraukoje nėra Eugenijaus Kundroto ir Rasos Šideikienės (iškart po varžybų jie išskubėjo į kitas)

     Klaipėdoje šiais metais spalio 4 – 5 d. vyko jau II – asis tinklinio turnyras „Gitanos" taurei laimėti . Dalyvavo šešios vyrų ir šešios moterų komandos.

 

     Į turnyrą buvo pakviesti ir Gargždų tinklininkai. Varžybų sistema - paprasta ir aiški, duodanti vilties ir trečiąją vietą pogrupyje užėmusiai komandai dar patekti į finalą.


     Pirmąsias vietas savo pogrupiuose užėmusios Gargždų vyrų ir moterų komandos iškart pateko į pusfinalius. Čia aikštelėje gargždiškiai vyrai susitiko su „Gitanos" komanda ,o moterys – su Klaipėdos universiteto merginomis.


     Abi mūsų komandos nugalėjo savo varžovus ir taip užsitikrino antrąsias vietas ir galimybę pakovoti dėl pirmos. Gargždų tinklininkams didžiajame finale dėl I vietos teko susirungti su sportininkais iš Kauno. Vyrai kovojo dėl kiekvieno taško ,bet Kauno „Marito" buvo labiau susižaidę ir pergalę šventė jie.


     Moterys vieną partiją su didžiulėmis pastangomis ir išlietu prakaitu sugebėjo laimėti, tačiau kitose dviejose kaunietės buvo pranašesnės. Priešininkės gargždiškes pranoko ne tik žaidimo technika, staigumu, tiksliu kamuolio valdymu, bet ir ūgiu.
Gargždų sportininkai džiaugėsi ir antrąja vieta. Tinklininkai ir tinklininkės iš Gargždų dėkoja organizatoriams Deiviui Ginetui, Dainiui Blaževičiui už puikiai suorganizuotą turnyrą, už pastebėtus mūsų komandų žaidėjus, ženkliai prisidėjusius prie pergalių . Tai Remigijus Žukauskas ir Jolita Narkevič – jiems įteiktos atminimo dovanėlės.

 

Moterų komandos vietas pasiskirstė taip:
V-VI vietos - Klaipėdos „Gitana" , Šiaulių „Artilux"
IV vieta – Klaipėdos universitetas
III vieta - Klaipėdos „Viesulas"
II vieta – Gargždų „Garizda"
I vieta – Kauno „Sixta+"

 

Vyrų komandos vietas pasiskirstė taip:
V-VI - Palanga, Plungė
IV- Klaipėdos „Gitana"
III - Klaipėdos „Giruliai"
II – Gargždų „Vienminčiai"
I – Kauno „Marito"

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 412 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,