Mano Gargždai



Subūrė „Rudenėlio šventė“

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Agluonėnų pagrindinės moksleiviai džiaugiasi rudeniu. Agluonėnų pagr. mokyklos nuotr. Agluonėnų pagrindinės moksleiviai džiaugiasi rudeniu. Agluonėnų pagr. mokyklos nuotr.

     Ir vėl ruduo – puikių akimirkų, gamtos pažinimo metas. Jis ryškiomis spalvomis nuspalvina ne tik miškus, sodus ir daržus, bet priverčia ir mus sustoti bei apsižvalgyti... Kiekvienas Agluonėnų pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokinukas gali pasidžiaugti spalvotų lapų gausa, išnokusių obuolių skoniu. Tačiau labiausiai džiaugiasi „Rudenėlio švente" bei prasidedančiomis atostogomis.

 

     Šiais metais šventę pradėjome darbelių paroda iš daržovių ir vaisių. Daug išmonės bei išradingumo parodė mokiniai ir jų tėveliai. Ant stalų išsirikiavo pingvinai, laiveliai iš cukinijų; moliūgai ir patisonai tapo karietomis ir nameliais. O kur dar kiti darbeliai surinkti iš kelių rūšių daržo ir sodo gėrybių! Pasirodo, iš daržovių galima padaryti viską, tik reikia pasitelkti fantaziją. Vėliau šventė persikėlė į rudeniškai papuoštą aktų salę.

 

     Trečios klasės mokiniai su mokytoja visus pradinės klasės mokinius ir tėvelius pakvietė į Rudenėlio šventę ,,Ilgais rudens vakarais". Šventėje mokiniai dainavo dainas, sekė pasakas, minė mįsles ir minkles. Buvo tikrinamos vaikų ir tėvelių žinios: ar teisingai moka pasakyti kaip nuimamas rudens derlius, ar pažįsta visus vaisius ir daržoves. Teko nemažai paplušėti surengtose varžytuvėse, kuriose pradinukų komandos varžėsi kas greičiau „nukas" bulves ar surinks daržoves į dėžes. Šventės pabaigoje – buvo išrinkti originaliausi vaikų eksponatai iš daržovių bei vaisių ir apdovanoti asmeninėmis dovanėlėmis. Neliko nuskriausti ir kiti mokiniai - vaišinosi Rudenėlio saldžiomis vaišėmis.

 

     Renginys neprailgo. Tokios akimirkos, kai mokytojai, mokiniai ir tėveliai būna drauge – nuostabios!

 

Agluonėnų pagr. mokyklos nuotraukose - šventės akimirkos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 385 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,