Logo
 Spausdinti šį puslapį

Prasidėjo stalo teniso pirmenybės

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Sekmadienį prasidėjo Klaipėdos rajono stalo teniso pirmenybės.

 

Skirtingai nei ankstesniais metais, varžybos bus vykdomos trimis etapais. Pirmajame etape bus sužaisti du varžybų turai, kurie padės išsiaiškinti pajėgiausių Klaipėdos rajono stalo tenisininkų TOP aštuntuką.

Antrajame etape TOP aštuntuko žaidėjai kovos dėl nugalėtojo ir prizinių vietų, o dalyviai, kurie pirmojo etapo turuose užėmė devintą ir žemesnes vietas, kovos dėl paguodos taurės.

Trečiajame etape bus vykdomos komandinės varžybos. Komandos sudėtis bus sudaryta iš vieno TOP aštuntuko atstovo ir dviejų devintą ir žemesnes vietas užėmusių sportininkų.

Pirmajame ture užsiregistravo 23 stalo tenisininkai. Dalyviai buvo suskirstyti į tris pogrupius. Dviejuose pogrupiuose buvo po 8 žaidėjus, trečiame – 7. Viena partija buvo žaidžiama iki trijų laimėtų setų. Už laimėtą partiją buvo skiriami 2 taškai, už pralaimėtą – 1 taškas. Į finalinį etapą pateko po tris geriausius kiekvieno pogrupio stalo tenisininkus.

Pasibaigus finalinėms varžyboms, paaiškėjo pirmojo turo TOP aštuntukas. Tai – Mindaugas Buda, Gintaras Jokubaitis, Augustė Mikalauskytė, Feliksas Žemgulys, Alvydas Zumbrickas, Tomas Kojelis, Povilas Mikalauskis ir Antanas Vaitkus. Šis aštuonetas po antrųjų I etapo varžybų gali šiek tiek kisti. Po I etapo antrųjų varžybų, kurios vyks gruodžio 14 d., bus sumuojami visi pirmojo etapo taškai ir paskelbtas galutinis 2014/2015 TOP aštuntukas bei visi žemesnes vietas užėmę dalyviai.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,