Mano Gargždai



Pasveikinta ilgaamžė Tilvikų kaimo gyventoja

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Stasė Petrikienė šventė garbingą jubiliejų. Stasė Petrikienė šventė garbingą jubiliejų.

Lapkričio 25 dieną, antradienį, pasveikinta dar viena ilgaamžė Vėžaičių seniūnijos Tilvikų kaimo gyventoja – Stasė Petrikienė.

  

Su garbingu 90 metų jubiliejumi daugiavaikę mamą sveikino Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskienė, Vėžaičių seniūnijos darbuotojai, Tilvikų bendruomenės atstovai.

  

Stasė Petrikienė išaugino 5 vaikus ir nuo 2014 metų, kaip gerai juos išauklėjusi motina, gauna antro laipsnio valstybinę pensiją. Ji yra vyriausia iš 37 dokumentus valstybinei pensijai gauti pateikusių Vėžaičių seniūnijos mamų.

    

Stasė Petrikienė pergyveno du karus, augino vaikus, dirbo kolūkyje ir savo ūkelyje, tačiau sunkumai jos nepalaužė ir iki šių dienų, nors ir yra apsupta artimųjų dėmesio, bet savimi visiškai pasirūpina pati.

 

Atvykus pasveikinti, džiugino jos gyvybingumas, energija, šviesus protas. Šilta atmosfera jautėsi ne tik nuo prikūrentos krosnies, bet ir nuo ilgaamžės optimizmo, namiškių artumo ir šilumos.

Visi sveikintojai Stasei Petrikienei linkėjo sulaukti dar daug daug šviesių gimtadienių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 335 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,