Mano Gargždai



Kalėdoms ruošia dovaną – atidarys Vėžaičių viaduką

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Vėžaičių viaduko rekonstrukcijos projekto vertė siekia 2 mln. litų. L. Gruzdžio nuotr. Vėžaičių viaduko rekonstrukcijos projekto vertė siekia 2 mln. litų. L. Gruzdžio nuotr.

Iš Vėžaičių bei aplinkinių kaimų į Gargždus, ar atvirkščiai, aplinkkeliais vykstantys vairuotojai netrukus sulauks malonios staigmenos – iki Kalėdų ruošiamasi atidaryti rekonstruotą Vėžaičių viaduką.

 

Iš pradžių buvo skelbiama, kad kritinės būklės viaduko rekonstravimo darbai turėtų būti baigti iki gruodžio 1 d. Aplinkinių kaimų gyventojams šis terminas neprasprūdo pro akis. Į portalo mano-gargzdai.lt redakciją paskambinusi vėžaitiškė piktinosi, kad gruodžio 1 d. jau praėjo, o vis dar tenka važinėti apylankomis.

„Kai uždarė viaduką, darbai prasidėjo tik gerokai vėliau – maždaug rudenį. Darbai, kiek žinau, turėjo būti padaryti iki gruodžio 1-osios. Atsibodo jau aplinkkeliais važinėti. Įdomu, kada planuojama viską baigti ir atidaryti viaduką?“ – klausė Vėžaičių gyventoja.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus informavo, kad darbus vykdanti UAB „Žemaitijos keliai“ leidimą darbams turėjo iki gruodžio 1 d., tačiau jis buvo pratęstas iki sausio 2 d.

Pasak A. Ronkaus, pagrindiniai darbai yra baigti, liko persmėliuoti, perdažyti turėklus ir panašiai.

„Žemaitijos kelių“ projektų vadovas Linas Gintalas nurodė, kad terminas buvo nukeltas dėl vėliau pradėtų darbų, kurių laikų pradėti neleido biurokratiniai trukdžiai.

L. Gintalas teigė, kad rekonstrukcija vyko sklandžiai, darbai turėtų būti baigti iki švenčių, tad per Kalėdas eismo trikdžius jau bus galima pamiršti.

 

1viadukas

Planuojama, kad per Kalėdas viadukas jau veiks. L. Gruzdžio nuotr.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 411 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,