Mano Gargždai



Pagalbos šauksmas: rajone gyvenančiai šeimai reikia paramos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Gruodžio 18 ir 20 dienomis Gargždų kultūros centre vyksiančių renginių metu Klaipėdos rajono gyventojai galės prisidėti prie kilnaus tikslo – aukoti šeimai, kuriai yra reikalinga visų mūsų pagalba.

 

Šių metų spalio mėnesį žuvus mamai, kretingališkiai keturiolikmetis Deimantas ir devynmetė Auksė liko gyventi su tėčiu Sauliumi. Mama praktiškai viena išlaikė šeimą, rūpinosi buitimi ir vaikais, nes tėčiui sunkiai sekasi rasti nuolatinį darbą.

Dabar ši našta gula ant tėčio pečių, o jam labai reikia paramos. Saulius pats yra užaugęs vaikų globos namuose ir šiurpsta vien nuo minties, kad jo vaikai gali patirti tokią pačią dalią.

Nuolat pagalbą ir patarimus šiai šeimai teikianti Kretingalės seniūnijos socialinė darbuotoja Alma Gižienė džiaugiasi, kad namuose visada tvarkinga ir švaru, paklotos lovos ir pagaminta maisto, rūbai išskalbti. Tėčiui svarbiausia – kad vaikams nestigtų maisto ir būtų sumokėti mokesčiai. Tad kitkam menkučių šeimos pajamų ir nebelieka.

O skurdas žvelgia iš visų kampų – būstas yra degęs, tad bent minimalaus remonto ypač reikia. Sienos – niūrios ir tamsios, būtina pakeisti duris, trūksta būtiniausių baldų.

Socialinė darbuotoja Alma su viltimi kreipiasi į visus: „Turiu tikslą, kad šie namai taptų nors kiek šviesesni ir jaukesni. Norėčiau matyti kuo daugiau džiaugsmo Deimanto ir Auksės akyse, suteikti jiems vilties ir stiprybės, pasitikėjimo savimi ir kitais žmonėmis. Juk jie – vaikai. Kaip ir visi, svajoja apie šviesius, jaukius namus, į kuriuos būtų galima pasikviesti ir draugų. Užtikrinu, kad paramą kartu su tėčiu Sauliumi panaudosime pagal paskirtį“.

Šią šeimą savo aukomis žmonės galės paremti gruodžio 18 d. Gargždų kultūros centre vyksiančio koncerto – populiariojo džiazo improvizacijos „Jazz-folk“ – metu ir gruodžio 20 d. organizuojamoje šventinėje mugėje, kuri taip pat vyks Gargždų kultūros centre.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 212 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,