Mano Gargždai



Veiviržėnuose Kalėdų eglutė įžiebta su maestro Vytauto Kernagio dainomis

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Veiviržėnų kultūros centro nuotr. Veiviržėnų kultūros centro nuotr.

     Gruodžio 12 d. Veiviržėnų kultūros centre pasirodė Naisių vasaros teatras su programa „Beprotiškai fantastiškos maestro Vytauto Kernagio dainos". Neeilinis muzikinis spektaklis į Veiviržėnus atkeliavo tarsi stebuklinga Kalėdų senelio dovana Veiviržėnų miestelio gyventojams ir svečiams švenčių proga. Puikūs Naisių vasaros teatro aktoriai sukūrė šiltą atmosferą visiems susirinkusiems, pripildė salę daug nuoširdaus juoko, privertė susimąstyti klausant Marcelijaus Martinaičio eilių bei maestro Vytauto Kernagio dainų.

 

     Po stebuklingo teatro spektaklio į Veiviržėnų kultūros centrą atvyko Kalėdų senelio padėjėjos – snieguolės, kurios pakvietė visus įžiebti Kalėdinę eglutę. Prieš sutviskant eglutei ryškiausiomis ir gražiausiomis žiemos spalvomis visus susirinkusius pasveikino Veiviržėnų seniūnijos seniūnė Edita Sluckienė, kuri linkėjo visiems gražių ir prasmingų švenčių.

 

     Snieguolės su pagalbininkais nykštukais bei susirinkusiais svečiais iškeliavo į Veiviržėnų miestelio centrą, kuriame stovi papuošta Kalėdinė eglutė. Kadangi, Kalėdų senelis visus darželio vaikus ir pradinių klasių mokinius aplankys jau gruodžio 17 d. Veiviržėnų kultūros centre, į eglutės įžiebimą neatvyko, tačiau siuntė tiesioginį reportažą iš Laplandijos su gražiausiais linkėjimais ir sveikinimu. Tiesa, stiprus lietus nutraukė senelio transliaciją iš jo Kalėdų centro, tačiau snieguolės patikino, kad Kalėdų senis dar tikrai atvyks su pilnu maišu dovanų.

 

     Veiviržėnuose eglutė suspindo ne tik ryškiausiomis ir gražiausiomis spalvomis, bet ir dangus sužibėjo gausiais fejerverkais, kuriuos visiems susirinkusiems dovanojo Veiviržėnų seniūnija.

 

Veiviržėnų kultūros centro nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 293 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,