Mano Gargždai



Gargždiškių revanšas Kauno komandai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Savaitgalį Gargždų SC  tinklininkai nepoilsiavo.  Šeštadienį jie vyko į Panevėžį, kur žaidė atsakomąsias tinklinio varžybas prieš komandą „Panevėžys“, o sekmadienį namuose susirungė su Kauno „Marito“ komanda.

 

Šeštadienį  gargždiškiai šiemet pirmą kartą žaidė išvykoje. Kaip bebūtų gaila, išvyka į Panevėžį nebuvo sėkminga. Varžybas mūsiškiai Panevėžio komandai pralaimėjo bendru rezultatu 3:1 (25:17; 25:20; 22:25; 25:17).

Kitą dieną laukė varžybos namuose su šiemet dar nepralaimėjusiais Kauno „Marito“ tinklininkais. Norime priminti, kad varžybos tiesiogiai buvo transliuojamos per internetini portalą „Delfi“ ir kas negalėjo varžybų stebėti gyvai, siūlome pažiūrėti vaizdo  įrašą Delfi.lt.

Varžybų metu aikštelėje virė tikra kova ir iki pat jų pabaigos nebuvo aišku, kuri komanda nugalės. Nugalėtojui išaiškinti prireikė visų penkių setų. Pirmąjį setą (25:23) laimėjo kauniečiai, antrąjį setą – Gargždų SC komanda (25:19), trečiajame sete vėl buvo pranašesni gargždiškiai (25:22), o ketvirtajame iniciatyvą perėmė „Marito“ tinklininkai (25:20). Penktajame sete kova vyko taškas į tašką. Aikštelėje užvirė tikras nervų karas. Ir viena, ir kita komanda ne kartą klydo paduodant kamuolį per tinklą, tai rodo, jog žaidėjus kaustė didelė įtampa. Seto pabaigoje vyko tikra drama. Rezultatui esant 15:15, nugalėtojui išaiškinti reikėjo 2 taškų persvaros. Sėkmingai apsigynę ir užtikrintai puolime sužaidę varžybų pabaigą, pergalę šventė Gargždų SC komandos tinklininkai.

Revanšas buvo saldus, nes būtent „Marito“ tinklininkai užkirto kelią gargždiškiams į pusfinalį spalio mėnesį vykusiose Lietuvos tinklinio federacijos Mažosios taurės varžybose. Iškovojusi 3 pergales ir patyrusi 1 pralaimėjimą, B pogrupyje Gargždų SC komanda užima antrąją vietą.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 270 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,