Mano Gargždai



„Bangos“ trylikamečiai dalyvavo „Riga City CUP“ turnyre

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
H.Toms (FS Metta) nuotr. H.Toms (FS Metta) nuotr.

     Sausio 31 – vasario 1 dienomis VšĮ „Gargždų futbolas" 2002 metais gimę futbolininkai dalyvavo aštuonių komandų „Riga City Cup" turnyre.

 

     Turnyras vyko rungtyniaujant 11 prieš 11. „Bangos" futbolininkai grupės varžybose jėgas išmėgino su FS „Metta", Rygos FM ir „Super Nova" komandomis.
     Pirmose rungtynėse prieš Rygos FM ekipą, gargždiškiai nuo pirmų minučių perėmė iniciatyvą, tačiau kėlinio viduryje po tolimo varžovų smūgio praleido įvartį. Visas rungtynes aukštu intensyvumu rungtyniavę bangiškiai sukūrė aibę progų pasižymėti, bet tikslą pasiekė tik M.Buivydo, G.Rudgalvio ir du J.Pociaus smūgiai. Antrose rungtynėse prieš „Super Nova" ekipą „Banga U-13" pažymėjo greitu įvarčiu po kontratakos, kai dviem tiksliais perdavimais vienas prieš vartininką išvestas E.Juščius nepaliko pastarajam jokių vilčių. Antro kėlinio pradžioje gargždiškiai po standartinės situacijos praleido įvartį, tačiau paskutinėmis rungtynių sekundėmis po tolimo J.Kerpės perdavimo J.Pocius išplėšė dramatišką pergalę. Paskutinėse grupės rungtynėse FS „Metta" dominavo aikštėje bei demonstravo akiai patrauklų futbolą, o gargždiškiai laimės ieškojo kontratakuodami. FS „Metta" kiekviename kėlinyje pasižymėjo po dusyk, o gargždiškiai nesugebėjo išnaudoti ne tik kelių sukurtų progų, bet ir uždirbto 11 metrų baudinio.
     Grupės varžybose užimta antroji vieta leido varžytis turnyre dėl 3-os vietos su „Šitika" komanda. Pirmajame kėlinyje aikštėje dominavę Rygos futbolininkai pelnė vieną įvartį. Po pertraukos „Bangos" jaunieji futbolininkai perėmė iniciatyvą, tačiau po tolimų smūgių ir standartinių padėčių praleisti įvarčiai nubraukė visas viltis kovoti dėl medalių. Rungtynių pabaigoje 11 metrų baudinį uždirbęs A.Šveistrys pats jį ir realizavo bei sušvelnino rezultatą iki 1:4. Galutinėje komandų rikiuotėje „Bangos" futbolininkai liko 4-toje vietoje, o turnyro nugalėtojais tapo Daugpilio futbolininkai, kurie po atkaklios kovos palaužė FS „Metta" pasipriešinimą.
     Po turnyro „Banga-2002" treneris D.Afonso pasidalino įspūdžiais: „Noriu padėkoti VšĮ „Gargždų futbolas" ir FS „Metta" klubui už galimybę rungtyniauti tokiame elitiniame turnyre. Esu patenkintas tuo, kaip mes nuolat geriname savo žaidimą, rungtyniaudami su pajėgesnėmis už mumis ekipomis. Nenuleisime rankų ir dirbsime „iš peties", kad kitą kartą pasiektume geresnių rezultatų".

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 188 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,