Mano Gargždai



Dėl įrašo „Facebook“ paskyroje – kriminalas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

     Neteisėtas pasinaudojimas asmens socialinio tinklo paskyra gali sukelti tikrą kriminalą. Toks atvejis buvo užfiksuotas Endriejavo miestelyje.


     Vakar „Vakarų eksprese" pasirodė straipsnis, kuriame aprašoma skaitytojo atsiųsta socialinio tinklo „Facebook" nuotrauka. Joje užfiksuotas Endriejavo bibliotekininkės Ritos Žadeikytės viešas pareiškimas, esą jai įsidarbinti bibliotekoje padėjo seniūnė, kuri yra pastarosios giminaitė.

„Vakarų ekspreso" skaitytojo nuotr. užfiksuota žinutė


     „Cia visiski niekai su mano isidarbinimu bibliotekoje per seniune. giminaites esam juk. ir martele dirba ir suneliai" (aut. kalba netaisyta), – rašoma „Facebook" paskyroje. Priduriama, jog seniūnė savo sūnui Marijui, pravarde „Čipis", padėjo „sutvarkyti žemę su naftos gręžiniu".
     Vasario 4 d. Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo Ritos Žadeikytės pareiškimą apie tai, kad 2015-01-28 ji pastebėjo, jog buvo neteisėtai įsibrauta į jos paskyrą „Facebook".
     Endriejavo seniūnė Laimutė Šunokienė, taip pat ir 6 metus bibliotekininke dirbanti Rita Žadeikytė „Vakarų ekspresui" kaltinimus neigė. „Biblioteka nėra pavaldi seniūnijai, ne seniūnė sprendžia, ką priimti į darbą", – savo poziciją dėstė moterys.
     Nukentėjusioji teigė, kad kompromituojančią žinutę parašė „hakeriai". „Čia yra tokių žmonių, kuriems kilo pavydas ar dar kas nors", – „Vakarų ekspresui" komentavo R.Žadeikytė.

 

     Visą „Vakarų ekspreso" straipsnį galite skaityti ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 338 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,