Mano Gargždai



Klaipėdos rajonas yra pasiruošęs sutikti pavasarinį potvynį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Stasio Šeštausko nuotrauka. Asociatyvi Stasio Šeštausko nuotrauka.

Savivaldybės ekstremaliųjų situacijų komisijos posėdyje aptartas pasiruošimas galimam 2015 m.  pavasario potvyniui ir teiktinos pagalbos poreikis priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms, atliekant gelbėjimo darbus Savivaldybės teritorijoje.

 

Kaip ir kasmet, atsakingos tarnybos yra tinkamai pasiruošusios galimam potvyniui.

  

Dėl teiktinos pagalbos poreikio posėdžio metu tarp atsakingų tarnybų užvirė nemaža diskusija. Kiekvienais metais Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos padaliniai dalyvauja likviduojant  automobilių eismo įvykių padarinius, nuvirtusių medžių šalinimo bei kituose cheminiuose ar ekologiniuose įvykiuose Klaipėdos rajono savivaldybės teritorijoje, kurių metu Savivaldybės prižiūrimuose keliuose, teritorijose yra teršiama bei niokojama Savivaldybės visuomenės saugoma ir tausojama aplinka. Kurios tarnybos ir kokiais atvejais turėtų efektyviausiai ir laiku likviduoti minėtus padarinius?

  

Galiausiai nuspręsta rekomenduoti Savivaldybės administracijai kartu su Gargždų priešgaisrine gelbėjimo tarnyba parengti tvarkos aprašą dėl Bendrojo pagalbos centro informavimo apie nuvirtusių medžių ir kitų suniokotų daiktų liekanų pašalinimą nuo valstybinių ir regioninių kelių važiuojamos dalies  su VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ Klaipėdos kelių tarnyba ir apie nuvirtusių medžių ir kt. pašalinimą nuo vietinės reikšmės kelių  – su seniūnijomis.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 207 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,