Mano Gargždai



Salės futbolas: 2 lygoje lemiamų kovų metas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Vasario 13 dieną rungtynėmis dėl trečios vietos ir finaliniu susitikimu finišuos Klaipėdos rajono salės futbolo pirmenybių 2 lyga.

 

Šiais metais 2 lygos pirmenybėse dalyvavo 6 komandos: „Miksas“, „Sendvaris“, „Baltija“, „Gargždų rangos darbai-2“, „Puta“ ir „Tigrų ekipa“.

Pirmajame etape komandos tarpusavyje varžėsi vieno rato sistema. Sužaidus po penkias rungtynes, net 3 komandos surinko po 10 taškų. Dėl geresnio tarpusavio rungtynių santykio tiesiogiai į pusfinalį žengė „Miksas“ ir „Sendvaris“. Likusios keturios komandos susigrūmė ketvirtfinaliuose.

Pirmajame ketvirtfinalyje pagrindiniu varžybų tarp „Gargždų rangos darbai-2“ ir „Tigrų ekipa“ komandų laiku nugalėtojo išsiaiškinti nepavyko, tad komandos stojo mušti 6 metrų baudinių. Vienu tiksliu smūgiu daugiau atlikę „Gargždų rangos darbai-2“ futbolininkai žengė į pusfinalį. Kitame ketvirtfinalyje „Baltija“ nesunkiai 5:2 įveikė „Putos“ komandą.

Pirmajame pusfinalyje susitiko pirmo etapo lyderis „Miksas“ ir „Baltija“. Pirmajame kėlinyje du įvarčius pelnę „Baltijos“ žaidėjai įsiveržė į priekį ir gana užtikrintai gynėsi. Kėlinio pabaigoje „Miksas“ 6 metrų baudiniu rezultatą sušvelnino – 1:2. Antrame kėlinyje vyravo kietas žaidimas su daugybe pražangų ir nedideliu kiekiu pavojingų momentų. Neturėję, ko prarasti, „Mikso“ futbolininkai puolė lyginti rezultatą, bet, iki rungtynių pabaigos likus žaisti penkias minutes, į savo vartus praleido dar vieną įvartį. Ir nors po kelių minučių „Mikso“ futbolininkai rezultatą sušvelnino, išlyginti jo taip ir neįstengė.

Antrame pusfinalyje tarp „Sendvario“ ir „Gargždų rangos darbų-2“ užtikrintai rungtynes pradėję „Sendvario“ futbolininkai kėlinio viduryje įgijo dviejų įvarčių pranašumą. Tik prasidėjus antram kėliniui, rezultatas tapo 3:0 ir atrodė, kad „Sendvaris“ viena koja jau yra finale. Tačiau per keturias minutes 2 įvarčius įmušę „Gargždų rangos darbai-2“ futbolininkai parodė, kad kovos iki galo. Visgi apmaudžios klaidos gynyboje neleido jiems prilygti „Sendvario“ komandai – galutinis rezultatas 7:4.

Vasario 13 dieną (penktadienį) Gargždų policijos sporto salėje 19.30 val. rungtynėse dėl trečios vietos susitiks „Miksas“ ir „Gargždų rangos darbai-2“, o 20.30 val. – finalinis susitikimas tarp „Sendvario“ ir „Baltijos“.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 371 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,