Mano Gargždai



„Ledžinga-2“ triumfavo: jaunatvė įveikė patirtį

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Jono Blagnio nuotrauka. Jono Blagnio nuotrauka.

Trečiadienio vakarą ant ledo lazdas surėmė „Žemaitijos ledo“ čempionato Didžiosios taurės atstovai: patirtis – Plungės LRK – ir jaunatvė – Gargždų „Ledžinga-2“. Pirmojo rato rungtynėse užtikrintą pergalę rezultatu 6:2 šventė Gargždai.

 

Šiose rungtynėse gargždiškiams negalėjo padėti du komandos lyderiai.

Rungtynes abi komandos pradėjo nuo reidų prie priešininkų vartų ir patirtis pirmajame kėlinyje nugalėjo jaunatvišką entuziazmą, kai po S.Simanausko ir A.Butkevičiaus įvarčių Plungė ėmė pirmauti 2:0. Per pertrauką gargždiškiai gavę papildomų nurodymų iš trenerio, ėmė žaisti „protingesnį“ žaidimą ir per penkias minutes po dviejų N.Kotliarov tolimų, A.Sapožnikov ir D. Matulos įvarčių pasiuntė plungiškius į „nokautą“. Rezultatas – 2:4. Po patirto šalto dušo patirtis kiek atsigavo ir R.Marčiukaitis rezultatą sušvelnino 3:4. Antrojo kėlinio pabaigą „Ledžinga“ sužaidė nedrausmingai ir liko žaisti trise. Tačiau sužaidė patikimai ir sau tinkamą rezultatą išlaikė.

Trečiajame kėlinyje aistros užvirė ir ėmė kunkuliuoti. Jas teisėjai „gesino“ šalinimais iš aikštės. Net keturias minutes Gargždai buvo likę žaisti trise tačiau jie ne tik apsigynė, bet dar ir perėmė ritulį, iki trečiojo kėlinio pabaigos likus žaisti tris minutes, D.Matula įmušė penktą įvartį. Besibaigiant kėliniui, Gargždai ir vėl liko žaisti mažumoje ir Plungės lyderis A.Mickevičius dabar jau ilgai neužtruko bei, likus iki trečiojo kėlinio pabaigos 1 min ir 22 s, rezultatą sušvelnino. Sušvelninę rezultatą, plungiškiai kilo į lemiamą kovą bent jau dėl taško ir net pakeitė tą vakarą stebuklus dariusį vartininką D.Česnaką šeštu žaidėju. Ir buvo vos nenubausti, tačiau vartininko pareigas puikiai atliko R.Marčiukaitis.

Po atkaklios kovos gargždiškiai šventė pergalę rezultatu 4:5.

 

gargzduledzingacap

 

Varžybų akimirkos – Jono Blagnio nuotraukose:

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 349 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,