Mano Gargždai



Pirmosiose atkrintamosiose RKL varžybose – gargždiškių pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Varžybų akimirka. „Gargždų SC“ nuotr. Varžybų akimirka. „Gargždų SC“ nuotr.

     Pirmosios Regionų krepšinio lygos (RKL) atkrintamosios namų rungtynės tarp „Gargždų SC" ir Lietuvos kurčiųjų sporto klubo (LKSK) iš Vilniaus baigėsi įtikinama gargždiškių pergale – 89:72.


     Gargždų komanda rungtynėse turėjo verstis be dviejų pagrindinių starto penketo žaidėjų (varžyboms neregistruoti G. Sakalas ir K. Mačijauskas).
     Pirmieji du kėliniai (rezultatas po jų 53:31) žadėjo lengvą ir įtikinamą pergalę, tačiau po ilgosios pertraukos į aikštę gargždiškiai grįžo pernelyg atsipalaidavę, o atkrintamųjų varžybų metu už tai kartais skaudžiai baudžiama ir antri šansai nedovanojami.
     Varžovai nuo trečiojo kėlinio pradžios pradėjo mažinti atsilikimą ir vienu metu „Gargždų SC" pranašumas jau nesiekė nei 10 taškų. Pačiu laiku savo darbą puikiai atliko komandos treneriai, kurie sustygavo žaidimą ir neleido svečiams rimčiau pakovoti dėl pergalės. Paskutinis ketvirtis sužaistas rezultatu 28:19 ir iškovota graži pergalė. Komanda dėkoja žiūrovams ir sirgaliams už palaikymą.


Gargždų SC: Mantas Gurauskas 17 tšk., A. Mineikis 15 tšk. ir 11 atkovotų kamuolių, A. Grikpėdis ir I. Staponas po 14 tšk.,
LKSK : G. Žukas 21 tšk., A. Zenevič 17 tšk., R. Puzinas 14 tšk.


     Primename, kad atkrintamosios varžybos vyksta iki 2 pergalių, atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos Vilniuje, kovo 7 dieną 17 valandą.

 

Varžybų akimirkos – „Gargždų SC" nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 218 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,