Mano Gargždai



Gyventojų patogumui – naujas maršrutas

Įvertinkite šį įrašą
(10 balsai)
Kauną ir Vilnių nuo šiol galima pasiekti iš Gargždų. Kauną ir Vilnių nuo šiol galima pasiekti iš Gargždų.

Gera žinia vykstantiems į Kauną ir Vilnių – nuo šiol šiuos miestus kasdien galima pasiekti ir iš Gargždų autobusų stoties. Tai naujas maršrutas, kurio pageidavo rajono gyventojai. Teikiama ir dar viena patogi paslauga – smulkių siuntų gabenimas autobusu.

  

Kol kas šį maršrutą renkasi ne itin daug keleivių, tačiau tikimasi, kad jau greitai jų skaičius išaugs. Kaip informavo Savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Violeta Brazlauskienė, gyventojai kreipėsi, prašydami inicijuoti maršrutą per Gargždus į Kauną ir Vilnių: „Savivaldybei pavyko susitarti su UAB Tolimojo keleivinio transporto kompanija (TOKS), kurios autobusas kasdien sustoja Gargždų autobusų stotyje ir tiesiogiai be persėdimų vyksta į Kauną ir Vilnių“.

   

Autobusas iš Gargždų į Kauną ir Vilnių kasdien išvyksta 14.15 val. Kelionė iš Gargždų į Kauną trunka 2 val. 35 min., iki Vilniaus – 4 val. 15 min. Kelionės bilieto kaina iš Gargždų į Klaipėdą – 1,44 € (4,97 Lt), į Kauną – 11,58€ (39,98 Lt), į Vilnių – 16,06 € (55,45 Lt). Kelionės bilietus galima įsigyti tiesiogiai iš vairuotojo arba tinklalapyje www.iticket.lt. Kompanijos atstovai kviečia rajono gyventojus pasinaudoti ir lanksčia nuolaidų sistema: pavyzdžiui, bilietą internetu galima įsigyti 5 proc. pigiau, o kartu perkant bilietus kelionei pirmyn ir atgal – pritaikoma 20 proc. nuolaida atgaliniam bilietui. Taip pat plačiai taikomos valstybės nustatytos lengvatinės sąlygos specialių socialinių poreikių turintiems keleiviams. Studentai, neįgalieji, senjorai, tremtiniai autobusu gali keliauti net 50 ar 80 proc. pigiau.

   

Taip pat skelbiama, kad maršrutas aptarnaujamas moderniais vokiškais „comfort“ klasės autobusais. Tiek šaltą žiemą, tiek karštą vasarą malonią ir jaukią kelionę užtikrins autobuso klimato kontrolė, patogūs tarpai tarp sėdynių bei minkštos atlenkiamos sėdynės. Ilga kelionė autobusu neprailgs – autobuse įrengtas nemokamas bevielis interneto ryšys, kuris leis keleiviui naršyti internete, žaisti žaidimus, klausytis muzikos. Vasaros sezonu šiuo maršrutu vykstantiems keleiviams nemokamai bus dalinamas mineralinis vanduo ir spaudos leidiniai (kryžiažodžiai, laikraščiai, žurnalai).

  

Nauja paslauga gyventojams ir įmonėms – smulkių siuntų gabenimas autobusu. Siuntiniai adresatą Kaune ir Vilniuje pasieks tą pačią dieną po kelių valandų. Daugiau informacijos apie siuntų gabenimą, įkainius ir sąlygas galima rasti puslapyje www.siunta24.lt.

  

Maršruto grafikas

Capturenaujasmarsruto

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 307 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,