Mano Gargždai



Gargždų „Pramogos-SC“ – salės futbolo taurės varžybų ketvirtfinalyje

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

Antradienio vakarą, stebint žiūrovų pilnai miesto salei, gargždiškiai rezultatu 10:5 įveikė Lietuvos salės futbolo A lygos dalyvę Kauno „Vytis-LG“ komandą.

 

Gargždiškiai jau pačioje rungtynių pradžioje užklupo svečius nepasiruošusius, kai per penkias minutes K.Urbaitis dukart kamuolį pasiuntė į vartus. 12 minutę kauniečiai dar labiau apsisunkino situaciją patys įsimušdami įvartį į savo vartus. Dominavę aikštėje gargždiškiai 20 minutę po M.Gudausko įvarčio pirmavo jau 4:0. Tiesa, varžovai jau kitos atakos metu pagaliau „pramušė“ D.Ūselio ginamus vartus, tačiau neilgai trukus, 22 ir 23 minutę, po A.Staponkos ir K.Urbaičio įvarčių, rezultatas tapo 6:1. Kėlinio pabaigoje varžovų 10 m baudinį galingai atrėmė D.Ūselis, bet prieš pat pertrauką svečiai dar spėjo rezultatą sušvelninti iki 6:2.

Po pertraukos aktyviau pradėjo rungtyniauti kauniečiai, tačiau po A.Montrimo smūgio pirmieji įvartį pelnė šeimininkai. Netrukus  įvarčiu atsakė ir svečiai – 7:3. 52 minutę A.Staponka pelnė antrą savo įvarti – 8:3. Pasiduoti nelinkusi „Vytis-LG“ komanda pagirtinai kovojo, o per 54 minutę pelnytų dviejų įvarčių rezultatą sušvelnino iki 8:5. Aistras ir kauniečiu viltis apramino G.Ratkaus įvartis, o pergalę įtvirtino A.Butkaus tikslus smūgis – 10:5.

Kitas rungtynes „Pramogos-SC“ žais su Kauno „Celsis“ ir Vilniaus „Spartakas“ poros nugalėtojais.

Komanda dėkoja susirinkusiems žiūrovams!

 

  

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 94 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,