Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų „Pramogos-SC“ – salės futbolo taurės varžybų ketvirtfinalyje

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

Antradienio vakarą, stebint žiūrovų pilnai miesto salei, gargždiškiai rezultatu 10:5 įveikė Lietuvos salės futbolo A lygos dalyvę Kauno „Vytis-LG“ komandą.

 

Gargždiškiai jau pačioje rungtynių pradžioje užklupo svečius nepasiruošusius, kai per penkias minutes K.Urbaitis dukart kamuolį pasiuntė į vartus. 12 minutę kauniečiai dar labiau apsisunkino situaciją patys įsimušdami įvartį į savo vartus. Dominavę aikštėje gargždiškiai 20 minutę po M.Gudausko įvarčio pirmavo jau 4:0. Tiesa, varžovai jau kitos atakos metu pagaliau „pramušė“ D.Ūselio ginamus vartus, tačiau neilgai trukus, 22 ir 23 minutę, po A.Staponkos ir K.Urbaičio įvarčių, rezultatas tapo 6:1. Kėlinio pabaigoje varžovų 10 m baudinį galingai atrėmė D.Ūselis, bet prieš pat pertrauką svečiai dar spėjo rezultatą sušvelninti iki 6:2.

Po pertraukos aktyviau pradėjo rungtyniauti kauniečiai, tačiau po A.Montrimo smūgio pirmieji įvartį pelnė šeimininkai. Netrukus  įvarčiu atsakė ir svečiai – 7:3. 52 minutę A.Staponka pelnė antrą savo įvarti – 8:3. Pasiduoti nelinkusi „Vytis-LG“ komanda pagirtinai kovojo, o per 54 minutę pelnytų dviejų įvarčių rezultatą sušvelnino iki 8:5. Aistras ir kauniečiu viltis apramino G.Ratkaus įvartis, o pergalę įtvirtino A.Butkaus tikslus smūgis – 10:5.

Kitas rungtynes „Pramogos-SC“ žais su Kauno „Celsis“ ir Vilniaus „Spartakas“ poros nugalėtojais.

Komanda dėkoja susirinkusiems žiūrovams!

 

  

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,