Mano Gargždai



„Ledžinga“ užsitikrino sidabrą

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Jono Blagnio nuotrauka. Jono Blagnio nuotrauka.

Gargždų „Ledžinga“ toliau stebina pasiekimais – ledo ritulio komanda užsitikrino antrą vietą turnyrinėje lentelėje.

  

Praėjusią savaitę, antradienio vakarą, Mažeikiuose vietos „Smūgis“ sužaidė savo paskutiniąsias rungtynes čempionate su Gargždų „Ledžinga“. Pirmosiose ekipų rungtynėse pergalę rezultatu 2:1 šventė Gargždai. Antrosiose ekipų rungtynėse taip pat vyko kova ir rezultatas po dviejų kėlinių buvo lygus 2:2, bet trečią kėlinį geriau sužaidę šeimininkai šventė pergalę rezultatu 4:3.

  

Kovo 13 d., penktadienio vakarą, ant ledo susirungė Klaipėdos HC „Klaipėda-2“ ir Gargždų „Ledžingos“ komandos. Gargždų komandai tai buvo paskutinės rungtynės čempionate. Pirmosiose tarpusavio varžybose įtikinamu rezultatu 7:4 pergalę šventė „Ledžinga“.

Antrosios ekipų rungtynės prasidėjo nuo greito „Ledžingos“ įvarčio, kai pasižymėjo A.Varnelis. Klaipėdiečius tai tik dar labiau „užvedė“ ir gargždiškiai buvo priversti sustiprinti gynybinį žaidimą. Tačiau, nors ir daugiau kontroliuodami ritulį bei diktuodami žaidimo tempą, klaipėdiečiai įvarčio nepasiekė. Antrajame kėlinyje žaidimas išsilygino ir klaipėdiečiams beliko žiūrėti, kai iš trečio karto gargždiškis A.Mažeikis pasiuntė ritulį į vartus. Rezultatas po antro kėlinio – 0:2.

Trečiajame kėlinyje klaipėdiečiai dar bandė gelbėti situaciją individualiais veiksmais, bet gynėjo klaidą „Ledžingos“ žaidėjas K.Grimalis pavertė trečiu įvarčiu. Likus žaisti iki trečio kėlinio pabaigos keturioms minutėms, klaipėdiečiai V.Gedvilas ir L.Radžius sužaidė „kaip iš natų“ ir sušvelnino rezultatą.

Netrukus Gargždai paėmė minutės pertraukėlę ir perstatė savo žaidėjus – pasiruošė išlaikyti rezultatą, o Klaipėda metė paskutines pajėgas jo išlyginimui, bet suklydo besikeisdami ir liko žaisti keturiese. Galutinis rungtynių rezultatas – 1:3. Gargždų „Ledžinga“, iškovojusi tris taškus, užsitikrino antrą vietą turnyrinėje lentelėje.

  

Sekmadienio vakarą, kol Lietuva laukė išrinktų naujųjų miestų merų, ant ledo lazdas rėmė Kretingos „Grifai“ ir Gargždų „Ledžinga-2“. Pirmos dvejos ekipų tarpusavio rungtynės baigėsi viena įtikinama Kretingos pergale 9:6 ir Gargždų pergale po baudinių serijos 5:4.

Trečiosiose rungtynėse kretingiškiai nutarė nebejuokauti ir tiesiogine žodžio prasme „užlakstė“ gargždiškius. Rezultatas po pirmo kėlinio – 4:0 „Grifų“ naudai. Antrajame kėlinyje Kretinga tempo nemažino, dar mušė penkis įvarčius, o Gargždai atsakė vienu. Rezultatas po antro kėlinio – 9:1.

Trečiajame kėlinyje tempas kiek sumažėjo ir žaidimas išsilygino. Per kėlinį komandos apsikeitė po įvartį. Bet „Ledžingos“ ritulininkai visiškai atsipalaidavo trečio kėlinio pabaigoje ir „Grifai“ per paskutines 10 sekundžių pelnė net du įvarčius. Galutinis rungtynių rezultatas – 12:2.

Šiose rungtynėse Grifams net keturis įvarčius pelnė ir du perdavimus atliko O.Peliušonok.

 

zemaitijosledas

  

Varžybų Mažeikiuose akimirkos – Jono Blagnio nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 79 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,